
Apple משנה את האופן שבו אנו חיים, ונחשבת למובילה בתחום החדשנות עם מכשירי iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ועוד




















הכירו את Apple
Apple הובילה למהפכה בעולם הטכנולוגי עם הכרזת ה-Macintosh ב-1984.
כיום, נחשבת החברה למובילה בתחום החדשנות עם מכשירי ה-iPhone, ה-iPad, ה-Apple Watch, ה-Mac ה Apple TV והAirPods.
חמש פלטפורמות התוכנה של החברה : iOS, macOS, watchOS ,tvOS ו- iPadOS – מאפשרות חוויית שימוש פשוטה ושקופה כמעט לחלוטין על גבי כלל המכשירים שלה וגישה לשירותים כגוןApple Pay -Apple Music, App Store ו-iCloud.
בשנת 2019 העמיקה Apple את כניסה לתחום שירותי התוכן עם השקת Apple News+ ,Apple Arcade ,Apple Card ו +Apple TV.
Apple משנה את האופן שבו אנו חיים, עם יותר מ-2 מליון אפליקציות ב-App Store. ב-Apple עובדים למעלה מ-100 אלף עובדים, מעל 1400 מהם בישראל, המתמקדים בפיתוח המוצרים הטובים ביותר בעולם ובמטרה להפוך את העולם שלנו למעט יותר טוב.

כשאנשים אומרים 'זה קשה', חוק האצבע שלי הוא שאם זה לא מוגבל על-ידי חוקי הפיזיקה, זה אומר שזה קשה אבל ניתן לביצוע
ג'וני סרוג'י, סגן נשיא בכיר בחטיבת החומרה
בואו לעבוד במקום שבו משפטים מתחילים ב״אילו...״
כולם כאן מביאים חדשנות. כך אנו יוצרים מוצרים וחוויות שמעטים הצליחו לדמיין.
המהנדסים שלנו פיתחו תוכנה חדשה שמסייעת לרופאים בביצוע מחקר רפואי קריטי. אחרים פיתחו אפליקציה שמאפשרת ל-Apple Watch לנטר פעילות לאנשים בכיסאות גלגלים. צוותי המכירות הובילו מהפיכה בתעשייה כשהמציאו מחדש את כל חווית המשתמש. ואפילו בארוחת צהריים כל יום, אנו מקבלים תזכורת שהשף שלנו רשם פטנט על קופסת פיצה ידידותית לסביבה.
הצטרפו לחברה חדשנית לא פחות מהמוצרים שלה
לכל מוצר שאנו יוצרים, אנו לוקחים בחשבון את ההשפעה שלו – על הלקוחות , על העובדים שלנו ועל הסביבה.
אנחנו מקפידים על התנאים והזכויות של כל העובדים הלוקחים חלק בייצור המוצרים שלנו.
אנחנו משקיעים בתוכניות לימוד בכל העולם כדי שלאנשים תהיה את האפשרות להגשים את הפוטנציאל האמיתי שלהם.
אנחנו מובילים את התעשייה במאמצים להפחתת ההשפעה שלנו על שינוי האקלים העולמי באמצעות שימוש בחומרים ידידותיים לסביבה ושומרים על המשאבים היקרים של כדור הארץ.
שתפו רעיון ותראו איך הוא גדל
כל מוצר, שירות או פיצ'ר חדש הוא תוצר של עבודת צוות. אנחנו עובדים יחד כדי לשפר את הרעיונות אחד של השני. בסופו של דבר כולנו ב-Apple שואפים למטרה משותפת אחת: ליצור את חוויית המשתמש הטובה ביותר.
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

איתן בר
מפתח תוכנהבמסגרת תפקידו, איתן מתכנן ומפתח קוד שרץ על שבבים שעובדים בטכנולוגיית Wireless והולכים למגוון מוצרי החברה
כיף פה. אני מגיע לעבודה ועולה לי חיוך כשאני נכנס ללובי, אולי זה משהו באוויר פה :)
המוצר שאני מתעסק בו מגיע למיליוני אנשים ויש לי יכולת להשפיע על מוצרים משמעותיים
איתן הגיע ל-Apple לפני כשנה וחצי עם ניסיון מעשי רב. ״את האהבה שלי למחשבים פיתחתי בגיל צעיר, הייתי ילד מחשבים״, הוא מספר, ״אבא שלי קנה לי מחשב בגיל צעיר ופשוט נדלקתי. קראתי הרבה ספרי תכנות ומהר מאוד הכדורגל הוחלף בשעות מול המסך״.
במסגרת תפקידו, איתן מתכנן ומפתח קוד שרץ על שבבים שעובדים בטכנולוגיית Wireless והולכים למגוון מוצרי החברה. ״הדבר הכי טוב בעבודה פה – הוא האנשים״, הוא אומר. ״יש פה קבוצה גדולה שעבדה אתי יחד בחברה קודמת וכשהגעתי לפה, מאוד שמחתי לפגוש שוב את כולם".
לצד הפן החברתי, איתן מעיד שהעבודה בחברה הציתה בו מחדש את התשוקה למקצוע. אחרי שנים ארוכות בתחום, היה נראה שהתשוקה למקצוע דעכה״, הוא מספר, ״אבל כאן ב-Apple, משהו פשוט שונה והניצוץ שהיה לי בעיניים בתחילת הקריירה נדלק שוב – המוצר שאני מתעסק בו מגיע למיליוני אנשים ויש לי יכולת להשפיע אישית על מוצרים משמעותיים, יש אימפקט לעבודה. הערה שלי יכולה להסתיים בשינוי, לדעה שלי יש משקל״.
האתגר הגדול ביותר בעבודתו של איתן הוא, לדבריו, האתגר הטכני. ״הדרישות של איכות המוצר וגם הרמה של ההנדסה, הן מאוד גבוהות. הסטנדרטים של Apple, כמות המחשבה והתכנון שמשקיעים פה במוצרים לפני שהם יוצאים עצומים, כך שיש פה אתגר אישי וגם קבוצתי וארגוני״. לדבריו, העבודה בסטנדרטים כאלה מפתחת את המהנדסים. ״אם אתה רגיל לעשות עבודה בסדר פלוס, אז פה זה לא מספיק״.
יש המון אפשרויות לגדול ולצמוח פה. אם אני בא עם רעיון לפיצ׳ר קטלני, אקבל כמה חודשים הפסקה מהמשימות שלי על מנת ללכת לעבוד עליו
יש המון אפשרויות לגדול ולצמוח פה
איתן מספר שהחברה מנהיגה, פעם בשנה, אירוע שנקרא week of code, בו כל אחד יכול להציע שינויים ורעיונות, ולקבל זמן לעבוד עליהם. ״יש המון אפשרויות לגדול ולצמוח פה״, הוא אומר. ״אם אני בא עם רעיון לפיצ׳ר קטלני, אני אקבל כמה חודשים הפסקה מהעבודה ללכת ולעבוד עליו. חוץ מזה אפשר להחליף תפקידים עם מישהו אחר בחברה, אם רוצים להתנסות בתפקיד אחר לגמרי, אפשר לזוז לתקופה בתוך הארגון״.
לצד הפן המקצועי, איתן מציין לטובה גם את הפן החברתי. ״הקבוצה שלנו מאוד מגובשת והחברויות גולשות אל מחוץ לאזור העבודה״, הוא אומר. ״אנשים נוסעים לחופשות ביחד ועושים קמפינג ביחד עם המשפחות״.
לצד תפקידו הרשמי, איתן מתחזק קבוצת מדיטציה שמתרגלת במשרדי החברה. ״כשהתחלתי לעבוד פה נפגשתי עם מנהלת משאבי האנוש והצעתי לה שנקים קבוצה כזו. לשמחתי, היא קיבלה את ההצעה ומאוד תמכה, ומאז, פעמיים ביום – יש תרגול. זה מדהים בעיניי".

עוד כמה שאלות
אני מאזין לפודקסט של נזיר בודהיסט מערבי בשם אג׳הן (מורה) ג׳ף אותו אני מאוד מעריך ומכבד
בעיקר טראנס ואלקטרוני
ללה, חתולה. אבל היא לא באה לעבודה, מספיק יש לי אותה בבית 🙂
אוכל ארוחת בוקר קצרה או שותה תה ואז אני הולך לתרגל מדיטציה
יש המון: טיול, צילום, ריצה יחפה, רקמה, בישול ואפייה
23
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

אלי יפתח
Software Engineerהימים של אלי בתפקידו כמפתח תשתיות חומרה ותוכנה נחלקים בין פיתוח לבין אינטגרציה במעבדה.
העבודה היא בעצם התחביב שלי
לקחת משימה ולבצע אותה מקצה לקצה
הימים של אלי בתפקידו כמפתח תשתיות חומרה ותוכנה נחלקים בין פיתוח לבין אינטגרציה במעבדה. הצוות שאלי חבר בו מונה חמישה אנשים מאוד מגובשים, "האווירה בפגישות תמיד חברית וזה מה שמושך את הצוות קדימה", הוא מספר.
אלי מאוד אוהב לראות את התהליך – משלב הבעיה ועד הצעת הפתרונות – וכמובן לממש בפועל את הרעיונות ולבדוק אותם. התפקיד של אלי הוא לקחת משימה ולבצע אותה מקצה לקצה.
העבודה היא על קו התפר בין התוכנה לחומרה, וככזו היא מגוונת מבחינת האתגרים הטכנולוגיים. ״אנו עובדים על מוצרים עתידיים של Apple וזה משאיר אותנו תמיד בחזית הטכנולוגיה", מספר אלי.
יזם בנשמתו
אלי הוא יזם בנשמתו וכרגע מעורב במספר פרויקטים קהילתיים בשכונה שלו. את לימודיו עשה דווקא בתחום הכלכלה, והרקע שלו בעולם האלקטרוניקה והמחשבים מגיע מלימודי הנדסאי אלקטרוניקה כעתודאי, שירות צבאי ביחידה טכנולוגית ומגוון תפקידי חומרה ותוכנה בעולם ההייטק.
העבודה שלו היא בעצם התחביב שלו ומבחינתו הימים זורמים הפוך – " יש אנשים שרוצים שיום העבודה ייגמר. אני בדיוק ההיפך".
את המשיכה לתחום האלקטרוניקה גילה בגיל צעיר. ההורים הבינו את זה כשהתחשמל בפעם הראשונה בגיל 7 בזמן שניסה לתקן את מנורת הלילה שלו. מאז אלי הספיק להתחשמל לא מעט פעמים, והוא אומר שאת חייו הוא חב למפסק הפחת.

עוד כמה שאלות
בצוות יש לנו המון רעיונות, כרגע מימשנו רק 20% ממה שאנחנו רוצים, ככה שיש עוד מה לעשות
דואט בבירות
פעמיים אספרסו ארוך ובצהריים חייב שחור
אוהב אוכל פשוט וכמה שיותר ביתי
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

אלי סיטבון
מהנדס חומרהבתפקידו אלי אחראי על מימוש הפונקציונאליות בשערים לוגיים ורכיבי זיכרון
אנחנו תמיד נמצאים בחוד החנית הטכנולוגית, חוקרים את הלא נודע ומגלים תופעות חדשות
ההערכה שאנחנו מקבלים על העבודה שלנו מאוד מספקת
אלי הצטרף לחברה לפני כחמש שנים. בתפקידו, כחלק מה-backend, הוא אחראי על מימוש הפונקציונאליות בשערים לוגיים ורכיבי זיכרון:״למעשה אנחנו מייצרים תוצר שהולך לייצור״, הוא מסביר. ״אנחנו מקבלים מקטעים מהצ׳יפ ואיתם הרבה הגבלות – תדרים, מתחים, השפעות של הסביבה וכן הלאה, ואנחנו צריכים להוציא צ׳יפ שיוכל לעבוד ולעמוד בכל התנאים האלה, כשהכי חשובים הם הגודל וצריכת ההספק״.
אחד האתגרים המרכזיים בעבודתו של אלי הוא, לדבריו, המאמץ ליצור מוצרים בעלי צריכת הספק נמוכה ככל הניתן. ״בכלל, בעבודה ב-Apple יש הרבה אתגרים טכנולוגיים״, הוא אומר, ״אנחנו תמיד נמצאים בחוד החנית הטכנולוגית, חוקרים את הלא נודע ומגלים תופעות חדשות״.
התפקיד שלו כולל עבודה על מספר פרויקטים במקביל, כאשר בכל אחד מהם המוצרים צריכים להגיע לשוק במועד ברור. ״עמידה בלוחות זמנים היא נושא קריטי בעבודה פה״, מעיד אלי. ״זה אומר שיש תקופות מאוד אינטנסיביות בעבודה, אבל ההערכה שאנחנו מקבלים על העבודה שלנו מאוד מספקת״.
יצירתיות היא אלמנט מאוד חשוב בעבודה
מבחינתו של אלי , יצירתיות היא אלמנט מאוד חשוב בעבודה. ״זה צורך שממש קיים בי״, הוא מעיד. מעבר לשעות העבודה הוא בסיסט בלהקה שמנגנת רוק ישראלי מקורי, אבל מבחינתו, היצירתיות לא נפסקת כאשר מתחילות שעות העבודה. להפך. ״חשוב לי מאוד לעשות דברים שיבטאו את האישיות שלי בשילוב צרכי העבודה״, אומר אלי. ״זה מתבטא ביצירת כלים, gui's, כלי עזר לקבוצה בהתמודדות עם האתגרים היומיומיים שאנחנו נתקלים בהם״.
אלמנט קריטי נוסף מבחינת אלי הוא החברים וסביבת העבודה. ״ב-Apple כיף לי כשאני מגיע בבוקר״, הוא אומר, ״אני יודע שאני הולך לפגוש אנשים שאני אוהב, שאני מתחבר אליהם, שאני יכול לשתות איתם את הקפה ולצחוק איתם ולשתף אותם בחיים שלי והם בשלהם. החיבור מדהים״.
חלק מחברה הקבוצה שאלי משתייך אליה עובדים בחיפה ואחרים בהרצליה. הוא מספר שהקבוצה מעורבת ומגוונת מאוד מבחינה מגדרית, מגזרית ובכלל. ״החיבור הוא לא רק עם החברים״, אומר אלי, ״יש חיבור אמיתי גם עם המנהלים שאני עובד תחתם, אני מרגיש שהם דואגים לי, שאכפת להם ממני, הם מכירים אותי ואת המשפחה. זה גורם נוסף שהוא מבחינתי מאוד חשוב ויש לו השפעה ישירה על הכיף שלי להגיע ולעבוד״.

עוד כמה שאלות
אף אחד לא קורא יותר ספרים, אבל ספר שאני מאוד ממליץ למי שמתעסק בטכנולוגיה זה ״הסימולאריות קרובה״ של ריי קורצווייל
רוק, דיירסטרייטס, בלוז
לילה. הילדים שלי כבר גדולים והקטנה שלי בת 16, היום אני מתעורר בלילה רק לעשות פיפי שזה כבר עניינים הקשורים לגיל ולא בגלל הילדים
הולך לשתות קפה שחור, בוץ בלי סוכר
רן לוי מ״עושים היסטוריה״, ריי קורצוויל
עושים היסטוריה, think and drink different, חיות כיס
שעון Apple עם חיבור לסלולאר בנוסף לאיירפודס ואז אני יכול לצאת לטיולים רק עם השעון והאוזניות
הקיוביק שלי
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

גיא סרוסי
System Engineerגיא הוא מהנדס מערכת – התפקיד שלו הוא לחבר את כל היחידות מכל הענפים השונים לכדי מוצר.
אנחנו עובדים עם אנשים מדהימים, מפתחים מוצרים מובילים ומשנים חיים של אנשים
לדעת להפיק מהצוות את המרב
גיא אוהב את תפקידו כמהנדס System, מאחר שהוא יודע איך היום שלו יתחיל אך לא יודע לאן הוא יתפתח.
יום העבודה נע בין עבודה מול המחשב לבין עבודה במעבדה, שם דואגים שהכל יעבוד יחד כמו שצריך.
העבודה נעשית בצוות וצריך לדעת להפיק מהצוות את המרב, ולהיות תמיד מעודכן בכל הקשור לידע הטכנולוגי.
התפקיד של גיא הוא לחבר את כל היחידות מכל הענפים לכדי מוצר. "צריך לחתור כל הזמן לביצועים טובים ביותר ולהוציא את המקסימום גם כשנראה שהגענו למבוי סתום", הוא אומר.
Apple מאוד מפרגנת לחיי המשפחה
גיא התחיל את חייו המקצועיים כהנדסאי אלקטרוניקה ביחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין, ולאחר מכן סיים תואר בהנדסת אלקטרוניקה במכון הטכנולוגי חולון.
לאחר הצבא עבד ב-Primesense – שלימים נרכשה על ידי Apple.
הוא מספר ש-Apple מאוד מפרגנת לחיי המשפחה והוא זה שלוקח את הילדים לגן ולחוגים. בזמנו הפנוי גיא רוכב על אופניים ומאוד מרוצה ממתקני האופניים במשרדים.

עוד כמה שאלות
מנהל פרויקט או מוביל פרוייקט פיתוח כלשהו בחברה
'למה שימפנזים לא חושבים על פרישה' זה ספר לחיים!
עשיתי שיפט לשחור עם הל
במסעדה כאן יש את האוכל הכי טוב ביי פר מכל מקומות העבודה. התפריט ענק!
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

זיו הנדל
Software Architectזיו הוא ארכיטקט תוכנה בקבוצת Video Engineering
ב-Apple, בכל יום ניתן לעשות משהו שישנה את העולם
גיימר בנשמה
זיו הגיע ל-Apple אחרי 8 שנים ביחידת טכנולוגית, שלאחריה היה ממקימי Primesense, שנרכשה על ידי Apple ב-2013.
אין יום שלא מתחיל בחיוך
זיו מספר שבתפקיד שלו כל יום הוא אחר. לזיו יש ניסיון רב וראייה רחבה שמאפשרת לו לחשוב על פתרונות יצירתיים, כי ב-Apple צריך לפתור בעיות מורכבות בזמן קצר. בנוסף, הוא עדיין נהנה מלתכנת hands on.
מבחינתו, הדבר המרכזי התורם לסביבת העבודה הטובה והנעימה זה הגיבוש והאנשים המוכשרים והחכמים שנמצאים סביבו. "הכי כיף", הוא מספר, "זה לראות משהו שתכננת – אחרי שנה או שנתיים מגיע למיליארדי אנשים שמשתמשים בזה מדי יום". זיו מוסיף שאין יום שלא מתחיל בחיוך בעבודה ושתמיד מעניין ומאתגר לו, "זה כמו לעבוד בחברת סטארטאפ ענקית״.
צריך לפתור בעיות מסובכות בזמן קצר אז חייבים להיות מאוד יצירתיים.

עוד כמה שאלות
"אני מקווה שבאותו התפקיד"
"קפוצ'ינו – יש פה מכונות קפה מעולות".
"יש כאן שף ב-Mac Cafe שממציא מנות מדהימות וחדשות כל שבוע".
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

יוני לבינסקי
Software Managerיוני הוא מנהל קבוצה – ואחראי על התוכנה עבור רכיבי הזיכרון מבוססי הפלאש במוצרי Apple.
ב-Apple אין דבר כזה לא להצליח
התחיל כמהנדס תוכנה והתקדם
יוני הוא מהנדס תוכנה ומנהל קבוצה.
קבוצתו אחראית על התוכנה של רכיבי הזיכרון מבוססי הפלאש במוצרי החברה.
יום העבודה של יוני מתחיל סביב תשע בבוקר, לאחר ששם את שלושת ילדיו בגנים.
יוני וקבוצתו אחראים הארכיטקטורה ועל ה-design לתוכנה ולחומרה, וגם לצ׳יפים החדשים שעליהם עובדים ב-Apple.
יוני התחיל כמהנדס תוכנה, התקדם לתפקיד ראש צוות וכיום, כאמור, הוא מנהל קבוצה. אהבתו לאתגרים והירידה לפרטים הביאו את יוני להצליח בתפקיד.
איזון בין חיי המשפחה לעבודה
יוני נולד וגדל בתל אביב סיטי, למד מדעי המחשב וכימיה באוניברסיטת תל אביב.
הוא אוהב לטייל, לעשות סקי והרבה ספורט. יוני אוהב ללמוד, בעיקר מדע ופילוסופיה, ולבלות בקרב משפחתו.
אחד הדברים שהוא מאוד מעריך ב-Apple הוא הרגישות וההבנה לאיזון בין חיי המשפחה לעבודה.
הוא רוצה להמשיך לעבוד על הפרויקטים הכי מעניינים ומשמעותיים ב-Apple, ומעיד שב-Apple, כולם פועלים למען אותה המטרה – להוציא את המוצר הטוב ביותר בעבור המשתמשים.
יש כאן אוסף של אנשים כישרוניים ומובילים בתחומם, שמעודדים אותך לעשות כל מה שתרצה – ללא חשש

עוד כמה שאלות
"האדם שהמציא את הקבב הרומני"
עובד על מוצר חדש ומרגש ותורם מהידע והניסיון שלי להצלחתו
מקיאטו
אחת ההחלטות הקשות ביום, בגלל המסעדה "macs", דג, סושי, סטייק…
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

מונא עמרי
Design Engineerהתפקיד של מונא כמהנדסת הוא לוודא שהדיזיין בצ'יפ של Apple עומד ועובד בתנאים המחמירים ביותר.
פעם רציתי להיות רופאה, פעם לטוס לחלל, עברתי כמה חלומות עד שהגעתי להנדסת חשמל
שיתוף הפעולה ממשיך גם בתהליכי הפיתוח
מונא עובדת בסניף החיפאי של Apple הממוקם במת״מ. היא מגיעה ב-9:00 וחייבת קפה של בוקר עם החברים במטבחון. בצוות של מונא 10 מהנדסים, שעובדים כולם על אותו הפרוייקט, כלומר הרבה ישיבות משותפות ודיונים מקצועיים.
התפקיד של מונא כמהנדסת הוא לוודא שהדיזיין בצ'יפ של Apple עומד ועובד בתנאים המחמירים ביותר, ושהמוצר כולל כל מה שאנחנו מצפים למצוא במוצר איכותי. את רוב הימים מונא מבלה בכתיבה ווריפיקציה של קוד, ובעבודה משותפת עם חברי הצוות שיטות פיתוח וווריפיקציה. שיתוף הפעולה לא נגמר בתכנון אלא ממשיך גם בתהליכי הפיתוח עצמם, התייעצויות וחשיבה משותפת.
מונא לרוב מסיימת את יום העבודה ב 18:30 אם אין משהו בוער.
מונא מספרת כי הסטנדרטים ב-Apple גבוהים ביותר וההתחלה לא היתה קלה.
בזכות למידה רבה מעמיתים שתמיד שמחו להעביר ידע בכל נושא שהוא, בין אם בצורות חשיבה ועד משימות מקצועיות מורכבות, הם אלו שעזרו לה לצבור את הביטחון הנדרש.
מונא למדה הנדסת חשמל בטכניון ומיד לאחריהם החלה לעבוד ב-Apple.
היא עקשנית ופרפקציוניסטית – וזה תורם לעבודתה האיכותית.
בקיוביק שלה תמצאו תמונות וקישוטים כדי להפוך אותו לסוג של בית.
את הבוקר, עוד לפני שהיא מגיעה לעבודה, היא פותחת באימון כח ואירובי שמשפר את מצב הרוח ומעלה את האנרגיות.
היא עוד לא יודעת מה יוליד יום והיכן תהיה בעתיד כי "קצת קשה לחשוב על העתיד כשמתעסקים כל הזמן ביום יום", אבל לנו נראה שזה יהיה במקום טוב. ב-Apple יש הזדמנויות רבות לגדול. קל להיות מאושר כשהעבודה מעניינת ומאתגרת, וסביבת העבודה נעימה.
כשרואים ומרגישים את הדברים שפיתחנו זה ממלא בסיפוק וגאווה

עוד כמה שאלות
אולי חזרה ללימודים לתואר מתקדם, או בתפקיד בכיר יותר ב-Apple
הלפטופ שלי. אה, וגם הטלפון – בשביל הסוציאליזציה…
או, זה תהליך חשוב. הקפה שלי חייב להיות מדויק ואם הוא לא יוצא טוב אני שופכת ומכינה מחדש
״סלט״
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

מיטל צינמון
Algorithm Validation Team Leaderמיטל היא ראש צוות העושה ולידציה לאלגוריתמים אשר "מעוררים לחיים" את מוצרי Apple.
בעיניי זה מאוד חשוב שיהיה אמון. יש כאן אמון גדול מאוד בין העובדים למנהלים
אם צריך לכבוש הר, היא תעשה גם את זה
מיטל גדלה בגבעתיים, כיום גרה ברמת גן ואמא לשני בנים. למדה הנדסת אלקטרוניקה בבר אילן ונמצאת ב-Apple כבר 9 שנים. היא מספרת שאחד היתרונות הגדולים ב-Apple הוא האמון השורר בין העובדים למנהלים. היא גם מעריכה את מדיניות החברה התומכת בחיי המשפחה, כמו חופשת הלידה של 6 שבועות לאבות עובדי החברה.
תוצאות מדויקות בעבודת צוות איכותית
מיטל היא ראש צוות העושה ולידציה לאלגוריתמים אשר "מעוררים לחיים" את מוצרי Apple. העבודה היא דינאמית, וכוללת עובדה מול ממשקים רבים בחברה, פיתוח תכניות, התעמקות ברקע התיאורטי של הרכיב וכמובן חניכה של הצוות. המטרה עבור מיטל היא לספק מוצר מדהים באיכותו ובזמן, תמיד!. "התהליך", מספרת מיטל, "תמיד מסתיים בתחושה של גאווה".

עוד כמה שאלות
"מנהלת מחלקה כאן ב-Apple".
"אין דבר כזה ילדים רעים" של מיכל דליות
"שני לונג אספרסו"
"אוכל בריא שבעלי מכין עבורי, פעם בשבוע אני מתפנקת במסעדה של Apple".
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

מיסבח רמדאן
Design Engineerמיסבח הוא חלק מצוות ה- design . כחלק מעבודתו, הוא חשוף לקבוצות הארכיטקטורה וה-backend השונות ב-Apple.
כחלק מטבע המשרה אני נחשף למחלקות השונות ועובד עם צוותים אחרים כמו Verification, Architecture ו-Physical Design.
זה מרגיש כמו משפחה אחת גדולה
מיסבח הוא חלק מצוות ה- design . כחלק מעבודתו, הוא חשוף לקבוצות הארכיטקטורה וה- backend השונות ב-Apple.
אחד הדברים שמיסבח אוהב ב-Apple הוא העובדה שבנוסף לאתגרים ולעבודה הקשה, ישנה אווירת גיבוש בצוות. "זה מרגיש כמו משפחה אחת גדולה", הוא אומר.
הדינמיות של התפקיד חושפת את מיסבח לשדות חדשים של ידע, מאפשרת להתפתח וללמוד ומעודדת חדשנות. בשל האווירה המיוחדת, השיתופית והחדשנית ב-Apple, מיסבח מבין שזהו המקום להיות בו.
הוא נהנה מהעבודה במקום עם מובילות טכנולוגית.
חלם להיות אסטרונאוט
מיסבח נולד בנצרת וחלם להיות אסטרונאוט. הוא פרפקציוניסט וחושב בגדול. גם בעבודה וגם בספורט, מיסבח תמיד שואף למקסימום.
הוא למד תואר ראשון ושני בהנדסת חשמל בטכניון, וזוהי עבודתו הראשונה כמהנדס במשרה מלאה. מיסבח נהנה ממיקום המשרדים ליד הים ואחרי העבודה הוא מרבה לצאת לריצה על הים, או להתחיל את היום במשחק כדורעף על החוף עם החברים לצוות.

עוד כמה שאלות
"כאן ב-Apple. להתקדם ולהשפיע".
"כה אמר זראתוסטרא", ניטשה
"לא איש של קפה"
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

שמיר רוזן
מהנדסת בצוות טכנולוגית צילום עומקשמיר עובדת בקבוצת המצלמות של Apple ישראל
מעבר לצד החברתי, היתרון הגדול בעבודה בחברה טמון, לדבריה, בצד המקצועי: ״עושים פה דברים שהם בגדר מדע בדיוני״
לנסות כיוונים הרפתקניים ויצירתיים
שמיר, דוקטור לפיזיקה, הצטרפה ל-Apple לפני שנה וחצי בתור מהנדסת אלקטרו-אופטיקה בקבוצת המצלמות של Apple ישראל.
"חיפשתי מקום מאוד גדול, קצת דומה לאוניברסיטה, בגלל היתרונות החברתיים. יש חברים מהצוות, חברים מהמחלקה, ויש אינטראקציה עם המון אנשים נוספים בדרגות שונות של קרבה. זה יוצר עומק חברתי״, היא מסבירה.
מעבר לצד החברתי, היתרון הגדול בעבודה בחברה טמון, לדבריה, בצד המקצועי: ״עושים פה דברים שהם בגדר מדע בדיוני״, היא אומרת. ״זו חברה גדולה עם המון כסף כך שהיא יכולה לנסות כיוונים הרפתקניים ויצירתיים, שחלק מהם לא יצליחו וחלק מהם יהפכו ל-וואו״.
שמיר מעידה, שהחלק האהוב עליה ביותר בתפקיד הוא הוכחת ההיתכנות של פרויקט חדש: ״אני אוהבת את ההתחלה״, היא אומרת, ״כשבונים אב טיפוס ומנסים להראות שמשהו הוא אפשרי. זה חד משמעית הכי מגניב בעיניי״.
האתגר בעבודתה של שמיר משולש. ״אנחנו גם יוצרים משהו שלא היה קיים לפני כן, גם צריכים למזער אותו וגם צריכים לדאוג שמאה אחוז מהמוצרים יהיו תקינים״.
דרישות הפרפורמנס בחברה גבוהות מאוד, כידוע. ״לא מספיק להוכיח שמשהו מצליח פעם אחת, הוא צריך להצליח מאה אחוז מהמקרים ולעמוד בתקנים ובדרישות הכי מחמירים שיש״, היא מפרטת.
להפתיע ולרגש את המשתמשים עם הפיתוחים
החזון של Apple הוא לספק את חוויית המשתמש הטובה ביותר למיליוני המשתמשים שלה ברחבי העולם. מעבר לזה שמיר לא יכולה להיכנס לפרטים. החשאיות נדרשת על מנת להשיג את האפקט ש-Apple שואפת אליו – ״להפתיע ולרגש״ את המשתמשים עם הפיתוחים העתידיים עליהם עובדים בחברה.
״קצב העבודה פה מאוד מהיר״, מספרת שמיר. ״לפעמים, תוך חודשים מהרגע שיש לנו אב טיפוס גס שמורכב מברזלים ועדשות אנחנו כבר מקבלים גרסאות ראשונות בגודל שמדמה את המוצר האמיתי״.
לדברי שמיר, קצב כזה יכול להתקיים רק בחברה גדולה. ״היקף העבודה שאפשר להגיע אליו פה בשנה – בסטארטאפ ייקח, מטבע הדברים, כעשור״ היא אומרת. ״אנחנו עובדים בצוותים קטנים, אבל בסך הכל יש מאות אנשים שעובדים על כל חלק מהמוצר, וצריך להסתנכרן עם כולם. זו חוויה שאפשר לחוות רק בחברה גדולה״.

עוד כמה שאלות
בנסיעות ארוכות עם הילדים אנחנו מאזינים יחד לפודקאסט ״התשובה״ עם דורון פישלר. זה נהדר, אני ממליצה לכולם
פלייליסט שהרכבתי בספוטיפיי
בוקר
קפה
אני גולשת קייט
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.
המשרדים שלנו




























המשרדים שלנו
Apple ישראל פועלת ממשרדים בהרצליה ובחיפה. המשרדים מצוידים בכל האמצעים הטכנולוגיים החדישים ביותר ומעוצבים בדייקנות וקפדנות, אשר נמצאת בפרטים הקטנים ביותר ובמקום מסעדת שף איכותית.
Apple מעודדת כושר ובריאות ומחזיקה מקלחות, לוקרים ואפילו חדרים לאחסון אופניים (עם משאבות לניפוח גלגלים למי שצריך) שזמינים לשימוש העובדים.

מה שמחבר את כולנו פה היא האהבה לטכנולוגיה והאפשרות להיות חלק ממשהו שבאמת משפיע על העולם שבו אנו חיים.
לעשות את מה שאתם אוהבים
אנחנו מציעים חבילת תגמול אטרקטיבית לעובדים ומגוון רחב של תכניות והטבות שמטרתן לשמור ולשמר את המצב הגופני, הנפשי והחברתי של העובדים שלנו ומשפחותיהם.
אנחנו תומכים בעובדים שמעוניינים להמשיך וללמוד באקדמיה תוך כדי העבודה ואנחנו נשווה סכומים שהעובדים שלנו יתרמו לצדקה.
Apple מאפשרת לעובדים מכל הדרגות זכאות להטבת מניות. אנחנו גם מאפשרים לעובדים לרכוש מניות של החברה במחיר מוזל דרך תכנית ה-ESPP של Apple.
לראות את הדברים שפיתחת בידיים של החברים והמשפחה שלך – זה מה שעושה לי את זה!
אנחנו נמצאים פה:




משרות פתוחות
אין משרות.. תרקדו!