- 1967
Applied Materials הוקמה.
- 1972
החברה הונפקה
- 1996
Applied Materials רכשה שתי חברות ישראליות – "אורבוט מיכשור" ו"אופל טכנולוגיות" והשגנו דריסת רגל ראשונה בישראל.
- 1999
החטיבה הישראלית התמקמה בפארק המדע ברחובות שם נמצאת עד היום. לחברה שלוחות נוספות בקרית גת ומגדל העמק.
- 2022
החברה ממשיכה את צמיחה עם 27,000 עובדים ב-115 אתרים ב-19 מדינות ו-15,700 פטנטים רשומים.

אפלייד מטיריאלס ישראל מפתחת ומייצרת מערכות המהוות תשתית קריטית של תעשיית השבבים
לקראת מעבר משרדים
חברה גדולה
1000+ עובדים
רחובות
חברה גדולה




























0/0
תשתית קריטית של תעשיית השבבים
אפלייד מטיריאלס ישראל מפתחת ומייצרת מערכות המהוות תשתית קריטית של תעשיית השבבים.
אפלייד הייתה בין חברות הטכנולוגיה הבינלאומיות הראשונות שזיהו את הפוטנציאל העצום של תעשיית ההייטק המקומית, ורכשה את החברות אופאל ואורבוט מכשור הישראליות כבר בשנת 1997.
מאז הקמת החברה הישראלית, התפתחה אפלייד וצמחה באופן משמעותי. כיום היא מעסיקה מעל 1,700 עובדים בארץ, רובם בפעילות הפיתוח והייצור באתר הממוקם בפארק המדע ברחובות.
המשרדים ברחובות נחשבים למרכז המחקר, הפיתוח והייצור הגדול ביותר של החברה מחוץ לארה"ב. בנוסף, בישראל מרכזים בקרית גת ובמגדל העמק שמספקים תמיכה ללקוחות.
אפלייד העולמית היא החברה המובילה בעולם בתחום מערכות לייצור שבבים ומסכים מתקדמים. החברה נוסדה ב-1967, מעסיקה למעלה מ-22,000 עובדים ופועלת ב-18 מדינות ברחבי העולם ונסחרת בנאסד"ק לפי שווי שוק של כ-40 מיליארד דולר.

ההון האנושי הוא המפתח להצלחה. לחברה אכפת מהעובדים שלה וזה מאוד מורגש
בחזית הטכנולוגיה
אפלייד ישראל, המתמחה בפיתוח וייצור מערכות לבדיקת תהליך הייצור של שבבים, היא חלק משמעותי מתעשיית השבבים, שמהווה את הבסיס לכל מהפכה טכנולוגית כמעט: מסלולר ומחשבים, דרך מכשור רפואי ומערכות ברכב ועד לטכנולוגיית חלל וביטחון. בקיצור – כל המערכות והמכשירים הטכנולוגיים שהופכים את החיים שלנו לדיגיטליים, מתקדמים ומחוברים יותר.
באופן טבעי, עם התפתחות הטכנולוגיות הסובבות אותנו בכל תחומי החיים, כל כמה שנים התעשייה חווה צמיחה, ואיתה גם החברות הפועלות בה. לא מדובר רק בשגשוג כלכלי ועליית שווי החברות, אלא גם בעיסוק ולמידה של טכנולוגיות חדשות ושל תחומים שעתידים לשנות את חיינו, כמו AI, IoT, VR רכבים אוטונומיים ועוד.
כיוון שההתפתחות הטכנולוגית נשענת על תעשיית השבבים, אפלייד עוסקת במגוון רחב של תחומים מרתקים ושונים, ובכך גם טמונים הייחוד והחוזקה שלה.
כחברה המהווה מרכיב מהותי בתעשייה, עובדיה משלבים מספר תחומי ידע ומומחיות – תוכנה, חומרה, אלגוריתמים ועוד. ניתן לומר שהאנשים שמתאימים לעבוד באפלייד צריכים להיות מולטי דיסציפלינריים ובעלי תשוקה ללמוד ולעסוק במגוון טכנולוגיות.
בשורה התחתונה: מי שלא מוכן להתפשר על אתגר מקצועי משמעותי, שואף להיות מומחה, ללמוד להתפתח במקום העבודה, רוצה להיות חלק מחברה בינלאומית חזקה ומצוות של אנשים איכותיים במיוחד – ימצא בית באפלייד. מי שמחפש מגלשות בלובי, ברזי בירה בחדר אוכל ואליפות FIFA בצהריים – יצטרך להמשיך לחפש במקום אחר.
האתגרים כאן עצומים והם אף פעם לא נגמרים, עבור מפתח זה מצוין
הכלים שלנו
הסיפור שלנו
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

איל נחום
eBeam Inspection Physics Managerאיל הוא מנהל קבוצת פיזיקה של Ebeam inspection
אנחנו מייצרים מיקרוסקופים אלקטרוניים שמייצרים תמונות ברזולוציה של ננו מטר - זה לא פחות ממדהים בעיניי.
לב ליבה של המכונה
הוא מנהל קבוצת פיזיקה של Ebeam inspection והתפקיד שלו ייחודי ומרתק – הוא כולל ניהול צוות עובדים שעוסק בפיתוח מיקרוסקופים אלקטרוניים בקצב סריקה מהיר. "המיקרוסקופ, מסביר איל, "מהווה את לב ליבה של המכונה שתפקידה לסרוק ולמצוא פגמים בשבבים תוך כדי תהליך הייצור".
סדר היום שלו כולל עבודה משותפת עם הצוות, פגישות, ישיבות ותכנון פרויקטים עתידיים. "אני מנהל קבוצה שכוללת שלושה פיזיקאים שמפתחת מיקרוסקופים אלקטרוניים ייחודים, שהמטרה שלהם היא לייצר תמונות ברזולוציה של ננו מטר בקצב מהיר במיוחד". מספר איל, "חלק נוסף של התפקיד שלי הוא יותר ניהולי וכולל את הבנייה של הצוות מבחינה מקצועית וניהולית. מנהל צריך לספק סביבת עבודה נוחה ואמצעים כדי שהצוות יבצע את משימתו באופן הכי מקצועי שאפשר.

ההון האנושי הוא המפתח להצלחה. לחברה אכפת מהעובדים שלה וזה מאוד מורגש.
הכי אוהב לפתור בעיות
במסגרת התפקיד, איל מאוד אוהב את חניכת אנשי צוות, את החשיבה המשותפת על בעיות שונות שצצות במהלך העבודה וגם כמובן את מציאת הפתרון להן.
מעבר לזה איל משתף שהוא מרגיש סיפוק גדול כשבסופו של אותו תהליך ארוך וקשה הוא זוכה לראות את התוצר – מכונה שעובדת ונמצאת בשימוש אצל מספר רב של לקוחות. "אני הכי אוהב לפתור בעיות", הוא אומר, "כשמפתחים מוצר חדש נתקלים בבעיות ראשוניות שטרם נתקלת בהן, ובעיניי זה החלק הכי מעניין בפיתוח. אני עושה את זה המון עם הצוות שלי וזה מבחינתי לב העבודה של הפיתוח".

עוד כמה שאלות
לאילו פודקסטים אתה מאזין?
מאזין לפודקסטים של היסטוריה תאולוגיה והיסטוריה של המדע
איזה פלייליסט אתה שומע בזמן העבודה?
אני מת על Apple music, מוזיקה אני לא שומע בעבודה. חלק ניכר מהזמן אני בפגישות עם אנשי הצוות וקולגות כך שלא ניתן להאזין למוזיקה בזמן העבודה
משחק מחשב נוסטלגי:
אני מימי ה apple2E, ה – lode runner הוא לגמרי משחק להתגעגע אליו
המקום הכי אהוב במשרד:
המעבדה
איפה אתה מנהל את המשימות שלך?
משימות מנוהלות ב EXCELL או ב MS-PROJECT. אבל בישיבות אני מסתובב עם מחברת זה פשוט יותר מהיר
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

איתי מנגשה
Software Engineerהתפקיד של איתי כולל פיתוח תשתיות תוכנה להרצת אלגוריתמים.
כבר היום אנחנו עובדים על דברים שייצאו בעוד 10-15 שנים במטרה לנסות להקדים את הדרישה, כדי שכשהיא תעלה מהשוק כבר נהיה מוכנים עם הפתרון. צריך לחשוב הרבה מהלכים קדימה, זה קצת כמו משחק שחמט, צריך להמר על הכיוונים שהשוק הולך לפנות אליהם.
עולמות אינסופיים שיוצא לך להיחשף אליהם
איתי, בוגר תואר ראשון במדעי המחשב, הצטרף לאפלייד מטריאלס לפני 3 שנים. ״תמיד ידעתי שמדעים זה הכיוון שלי, התמקדתי בתחום המחשבים כבר בגיל צעיר, כשנדלקתי על המחשב הביתי״, הוא מספר. ״הייתה אז שפת תכנות מאוד בסיסית, QBasic, ואחי הגדול ואני התחלנו להתעסק איתה. לכן, כשהגיע הזמן לבחור תחום לימודים, הבחירה הייתה טבעית״.
״החברה לא עוסקת רק בפיתוח תוכנה אלא גם בתחומים נוספים כמו הנדסת מכונות, אלגוריתמיקה ואחרים. אלה עולמות אינסופיים בפני עצמם שיוצא לך להיחשף אליהם, כך שבן אדם סקרן באופן כללי, לא רק בתחום המחשבים, ימצא פה עניין תמידי״, אומר איתי.
התפקיד שלו כולל פיתוח תשתיות תוכנה להרצת אלגוריתמים. ״יש הרבה מאוד קבוצות תוכנה שצריכות להריץ אלגוריתמים במוצרים שהן מפתחות ואנחנו מעין מכנה משותף, באים לתת מענה לכולם, מקבלים דרישות מכל הקבוצות ומשתדלים לענות עליהן הכי טוב שאפשר״, מסביר איתי. ״בגלל שאנחנו חשופים לכל הקבוצות אנחנו רואים צרכים משותפים לכולם ויכולים להעלות רעיונות משלנו, להציע פיצ׳רים חדשים. כך שלפעמים אנחנו הלקוח של עצמנו״.

כבר היום אנחנו עובדים על דברים שייצאו בעוד 10-15 שנים במטרה לנסות להקדים את הדרישה, כדי שכשהיא תעלה מהשוק כבר נהיה מוכנים עם הפתרון. צריך לחשוב הרבה מהלכים קדימה, זה קצת כמו משחק שחמט, צריך להמר על הכיוונים שהשוק הולך לפנות אליהם.
הגיוון מייצר עניין
איתי מעיד שהחלק האהוב עליו ביותר בתפקיד הוא הגיוון: ״דרישות הפיתוח מגיעות מקבוצות מוצרים שונות באירגון, וכל דרישה בעלת אופי שונה. במוצר אחד הדרישה תהיה לשיפור בביצועים וזמני הריצה של התשתית ובמוצר אחר להרחבה ושיפור הממשק. הגיוון בדרישות ובדרכים לתת להן מענה מייצר עניין״.
הוא מאמין שהתכונה החשובה ביותר למילוי מוצלח של תפקידו היא אחריות אישית: ״כשהמטרה היא לייצר פתרון תוכנה איכותי, אחריות אישית היא מאוד חשובה ומביאה את המפתח לשאוף לתכנון וליישום של הפתרון באופן שעונה על הדרישות בצורה הטובה ביותר״, מפרט איתי.
איתי מספר שהחברה מתנהלת בשקיפות מול העובדים, מבחינתו, הגישה הזו נוסכת ביטחון. ״משתפים אותך בהחלטות, בחזון, לדעתי זה מראה על אכפתיות, כמו במשפחה, אתה מעדכן אנשים מה קורה ולא משאיר אותם באוויר״.

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלכם?
pycharm, intellij, notepad++, google
איזה סגנון מוזיקלי מעדיף לשמוע בזמן העבודה?
לא כל כך משנה הסגנון, העיקר שיהיו שירים שאני מכיר כדי שההאזנה לא תדרוש יותר מדי תשומת לב
האם אתה איש של בוקר או של לילה?
לילה
הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נכנס למשרד?
מכין קפה
iOS או אנדרואיד?
אנדרואיד
הגאדג'ט שאתה הכי רוצה לקנות עכשיו?
Valve Index
משחק מחשב אהוב/ נוסטלגי?
The Secret of Monkey Island
תחביב?
משחקי מחשב
באילו אוזניות אתה משתמש?
סנהייזר
איפה אתה מנהל את המשימות שלך?
פתקים/מחברת. ככה הם זמינים גם כשאני לא ליד המחשב
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

אלכס סובוטקה
Application Engineerבמסגרת התפקיד שלה אלכס צריכה לעבוד עם קבוצות שונות באופן דינאמי, לדעת להגדיל ראש ולתת פתרונות זמינים ומהירים ללקוח.
אם אני אבוא למנהל שלי ואציע רעיון בחיים לא יגידו לי לא תמיד יגידו בואי ננסה את זה.
חומר אנושי מאוד איכותי, צעיר ודינמי
אלכס, בוגרת תואר ראשון בהנדסה ביו רפואית, הצטרפה לחברה לפני כשנה וחצי. ״תוך כדי הלימודים לתואר למדתי להכיר עוד תחומים, וגיליתי שאני אוהבת ומתעניינת בעוד דברים״, היא מספרת. ״באמצע שנה ד׳ היה יריד תעסוקה באוניברסיטה וכך נחשפתי לחברה״.
״מה שהדליק אותי באפלייד מטיריאלס היה החומר האנושי שנראה לי מאוד איכותי, צעיר ודינמי וזה דבר סופר חשוב מבחינתי, האנשים שאתה עובד איתם״, מספרת אלכס. ״התפקיד שלי סופר דינמי, כל יום מתעסקים עם דברים אחרים, אנשים אחרים במדינות אחרות. הוא משלב גם פן הנדסי אבל גם הרבה יחסי אנוש ועבודה בצוותים. לי, בתור מי שפחות ראתה את עצמה יושבת כל היום מול המחשב עם עצמה, התפקיד מתאים בדיוק״.
אלכס היא חלק ממה שנקרא בחברה ׳פרודקט ליין׳, קבוצה שמכילה מהנדסי אפליקציה ובעלי תפקידים נוספים: ״התפקיד שלנו הוא לייצג את הצד של הלקוח, מה חסר במכונה, איך אפשר להפיק ממנה את המיטב״, היא מסבירה. ״אני נוסעת ללקוחות שנמצאים בחו״ל, תומכת בפעילויות שלהם ומנסה להבין מה חסר להם, מה עובד טוב, מה לא עובד טוב״.
חלק נוסף מהתפקיד של אלכס הוא ביצוע הדגמות של המוצר ללקוחות פוטנציאליים: ״אנחנו מבצעים כל מיני בדיקות ברמה אפליקטיבית, נמצאים באינטראקציה מגוונת עם אנשי פיתוח ולקוחות ובעצם מהווים את החתך בין הפיתוח ללקוח״, היא מסכמת.

החברה מתגמלת מאוד מבחינת משכורת ותנאים, יש התחשבות רבה בעובד ובצרכים האישיים שלו, זה לא הייטק שעובדים בו מסביב לשעון ואין התחשבות בצרכים האישיים, ההפך.
מתן אמון בעובדים ובשיקול הדעת שלהם
אלכס מוצאת שכדי להצליח בתפקידה היא נזקקת ליכולת להגדיל ראש, לדחוף תהליכים ולייצר קשרים חברתיים. ״יש הרבה קאסטמר פייסיניג ואיך שאת מתקשרת ללקוח את הדברים יכול להשפיע על מידת שביעות הרצון שלו מהמוצר. אנחנו משפיעים על איך הלקוח רואה את המקצועיות שלנו ותופס אותה״, היא מסבירה.
בנוסף לעניין המקצועי, אלכס מספרת שהחברה מציעה לעובדיה תנאים סוציאליים מעולים, התחשבות בצרכים אישיים וגישה מאפשרת, תוך מתן אמון רחב בעובדים ובשיקול הדעת שלהם. ״זה לא הייטק שעובדים בו מסביב לשעון ואין התחשבות בצרכים האישיים, ההפך״, היא אומרת, ״יש התחשבות רבה בעובד ובצרכים האישיים שלו״.

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלכם?
בעיקר התוכנה של המכונה שאנחנו עובדים עליה, כל הכלים של מיקרוסופט ובעיקר כלים שאנחנו מפתחים פה
איזה פלייליסט את שומעת בזמן העבודה?
נדיר שמאזינה למוסיקה כי לא אוהבת לשמוע עם אוזניות
אילו אפליקציות/ תוספים משמשים אותך במהלך העבודה?
באילו אפליקציות/ תוספים את משתמשת כדי לנוח מהעבודה? במנוחה שאזאם, אינסטגרם, Ynet, דולינגו. בעבודה כל מה שמתממשק עם המחשב שלי, המייל, האפליקציות של Windows
האם את אישה של בוקר או של לילה?
בוקר
האם יש לך חיית מחמד? כן האם את נוהגת להביא אותה למשרד?
יש לי את לולי, פודלית ג׳ינג׳ית אבל לא מביאים לפה כלבים לצערי הרב
הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת למשרד?
מחברת את המחשב לכבלים והולכת להכין קפה או תה
האתר הראשון שאת נכנסת אליו בבוקר?
האתר שבו אנחנו עוקבים אחרי באגים ומשימות
iOS או אנדרואיד?
ios
הגאדג'ט שאת הכי רוצה לקנות עכשיו?
אייר פודס, למרות שקראתי שיש שם הרבה קרינה אז זה קצת הוריד לי את החשק
תחביב?
אני רקדנית, רוקדת מחול מודרני עכשווי
המקום הכי אהוב במשרד?
האזור בחוץ כשיש שמש
איפה את מנהלת את המשימות שלך?
סטיקי נוטס צבעוניים
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

אלעד כהן
מנהל צוות אלגוריתמיםאחראי על צוות של חוקרים ומפתחי אלגוריתמים
הפינוק הכי משמעותי שקיבלנו בתקופה האחרונה היה הגמישות בנוגע לחלוקת עבודה בין הבית והמשרד. ההנהלה הנחתה לגלות רגישות לצורכי העובדים, וזה ניכר בשטח.
הפינוק הכי משמעותי שקיבלנו בתקופה האחרונה היה הגמישות בנוגע לחלוקת עבודה בין הבית והמשרד. ההנהלה הנחתה לגלות רגישות לצורכי העובדים, וזה ניכר בשטח
"אני חושב שהפינוק הכי משמעותי שקיבלנו בתקופה האחרונה היה הגמישות בנוגע לחלוקת עבודה בין הבית והמשרד", מספר אלעד, וקורא את המחשבות של כולנו. זאת אומרת, פינוקים הביתה זה סופר כיף, אבל האיזון ההיברידי בימים אלה הוא כנראה הדבר שהכי מעסיק את העובדים. "ההנהלה הנחתה לגלות רגישות לצורכי העובדים, וזה ניכר בשטח", הוא מוסיף.
אלעד הוא מנהל צוות אלגוריתמים, ויש לו צוות של חוקרים ומפתחי אלגוריתמים. הוא בן 35, בעל תואר ראשון ושני בהנדסת חשמל ותואר ראשון בפיזיקה – והכל בזכות אבא שלו. "זה אולי נשמע מוזר, אבל חלמתי להיות מהנדס חשמל מאז שהייתי קטן", הוא משתף. "זה המקצוע של אבא שלי ותמיד התפעלתי מהיכולת שלו לפרק בעיות ולפתור דברים מחוץ לקופסה. אני חושב שבתור מהנדס חשמל בתחום פיתוח האלגוריתמים מצאתי את הנישה שבה כל יום נתקלים בבעיות ואתגרים חדשים, וכל יום אני לומד ומפתח את היכולת שלי להתמודד איתם".
הוא התחיל לעבוד ב-Applied Materials לפני תשע שנים כסטודנט, המשיך כמפתח במשרה מלאה, הפך לראש צוות ומשם הגיע לתפקידו הנוכחי. אז מה הוא עושה בדיוק? בגדול, התפקיד שלו כולל פיתוח אלגוריתמים לגילוי פגמים בתהליך ייצור שבבים, תוך עמידה בקצבי מידע גבוהים מאוד והסתפקות במרווח טעייה מהקטנים בתעשייה. "זה מתחיל משלב רכישת התמונה ועד לזיהוי מיקום הפגם המיקרוסקופי, תוך שימוש בכלים מעולם עיבוד התמונה, ראייה ממוחשבת ואלגוריתמים מבוססי למידה", הוא מסביר.
נשמע מאתגר? זאת בדיוק הסיבה שאלעד אוהב את העבודה שלו כל כך. "התעשייה מתקדמת בקצב מהיר, ואיתה מתפתח ומשתנה מרחב הבעיות שאנחנו מנסים לפתור. אין רגע משעמם", הוא אומר. "אבל אנחנו עובדים קודם כל עם אנשים, הרבה מהם מתחומים שונים", הוא ממשיך, "ולכן התכונה הכי חשובה כאן היא אנושיות – לצד יצירתיות וגמישות. צריך לדעת לדבר, להקשיב ולשנות כיוון ולזרום איתו גם אם לא חשבנו עליו מלכתחילה".

התעשייה מתקדמת בקצב מהיר, ואיתה מתפתח ומשתנה מרחב הבעיות שאנחנו מנסים לפתור. אין רגע משעמם.
דגש רב על שילוב נכון של עבודה ופנאי והתפתחות אישית ומקצועית
בהתאם, אלעד מתאר חברה עם מרקם אנושי ייחודי – מאנשי הייצור ועד המהנדסים וההנהלה. "לכל אחד יש קול ואנחנו טובים בלהקשיב לקולות הייחודיים האלה", הוא אומר. "בסופו של דבר משם מגיעה החדשנות וההתפתחות שלנו".
אלעד מוסיף כי הגישה הזאת לא פסחה על ההנהלה. "החברה היא אנחנו, ואני חושב שכל אחד מרגיש שהוא חלק ממה שנקרא אפלייד מטריאלס. זה יותר מלהיות עובד – החברה, על כל רבדיה, מקבלת ומברכת שונות ורבגוניות, שילוב נכון של עבודה וחיי משפחה וחברה. בצד המקצועי החברה שמה המון דגש על ההתפתחות האישית והמקצועית של העובדים והמנהלים, אם זה בקורסים מקצועיים ואישיים שהחברה מממנת לאורך כל השנה מהמקורות המקצועיים ביותר ואם זה במפגשי האקתון, בהם אנחנו מתכנסים ומתערבבים בין הקבוצות כדי לפתור בעיות שמעניינות אותנו, או לממש פרויקטים ששמרנו במגירה".
כשהוא חושב על העתיד, אלעד מקווה להמשיך לגדול עם החברה. "אנחנו בתנופת גדילה והתפתחות, ואפלייד יודעת לגדול יחד עם האנשים שלה וכמובן עם אלו שמצטרפים לעשייה", הוא מסכם.

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלך?
הכלים העיקריים שלנו לפיתוח הם מטלב ופייתון, אבל Teams הפכה להיות כלי לא פחות חשוב כדי לשמור על קשר מהמשרד ומהבית.
איזה פלייליסט אתה שומע בזמן העבודה, ובאיזה שירות סטרימינג?
אני משתמש בעיקר ספוטיפיי, ומאזין למוזיקה עכשווית מהארץ ומחו"ל.
את מאנשי הבוקר או הלילה?
איש של לילה, משהו בשקט ובחושך מכניס אותי למצב יצירתי.
מה הדבר הראשון שאתה עושה בהגעה למשרד?
פגישת בוקר עם הצוות, והכלל הוא שחייבים כוס קפה או תה. זה המקום שלנו להתחיל את היום בשיחת חולין, להתעדכן במה שצריך ולהתחיל את היום בברכת יום טוב.
אילו דמויות מעוררות בך השראה?
אילון מאסק וסטיב ג'ובס – אלו אנשים שידעו להסתכל על העולם במבט קצת שונה משל כולנו, והייתה להם יכולת ההתמדה ויכולת לייצר מציאות שנראית לנו טריוויאלית ומובנת לחלוטין בדיעבד.
לאיזה אתר אתה נכנס על הבוקר?
היומן שלי.
iOS או אנדרואיד?
iOS. כל המכשירים של אפלייד הם אייפונים, ואין הרבה מה להגיד. זה עובד, זה חלק וזה פשוט.
מה אתם אוהבים לעשות מחוץ לשעות העבודה?
קודם כל משפחה – עם שלושה ילדים קטנים לא חסר אקשן בבית. מעבר לזה אני אוהב לקרוא ספרים, טיולי שטח וערבים שקטים עם אשתי בסוף היום.
מה המקום הכי אהוב עליך במשרד?
חדרי ישיבות עם לוחות גדולים. אין לוח גדול מדי.
באילו אוזניות אתה משתמש?
Sony WH1000XM3 עם סינון רעשים.
איפה אתה מנהל את המשימות?
Onenote, ניסיתי המון כלים והרבה שיטות. לא מצאתי יותר טוב מזה.
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

מורן שניצר
Senior Product Managerמורן מנהלת צוות של מנהלי מוצר (Enlight)
היכולת להשפיע פה היא גדולה, במסגרת תפקידי אני זוכה לקחת חלק מהותי בהתוויית הדרך ויצירת מפת הדרכים של המוצר
חלמה להיות אסטרונאוטית
למורן יש תואר ראשון ושני בהנדסת חשמל ופיזיקה מאוניברסיטת תל אביב. כשהייתה ילדה אגב, חלמה להיות אסטרונאוטית. מורן הצטרפה לאפלייד לפני למעלה מ-8 שנים וכיום היא מנהלת צוות של מנהלי מוצר.
"לכל עובד בצוות שלי יש אחריות על דומיין מסוים ועליו להכתיב כיצד ייראה בכל פלטפורמה חדשה שאנחנו עולים איתה וכמובן לשמר ולשפר את הפלטפורמות הקיימות. ביחד, אנחנו בוחנים את עצמנו בכל יום מחדש בשאלה – האם מה שייצרנו עונה על הצרכים בשטח והאם הצלחנו להמיר בצורה הטובה ביותר את דרישות השוק למוצר הסופי? אנחנו עובדים בסינרגיה עם גופי הפיתוח והתמיכה השונים עד תום פיתוח המוצר ובכל שלב מחדש עוצרים, בודקים את עצמנו ומשתפרים. אני מנהלת שבעה עובדים ואנחנו תמיד ממשיכים לצמוח ולגדול".

היומיום כאן הוא מאוד דינמי וכולל עבודה בארץ וגם המון טיסות לחו"ל.
מחויבים להביא את התוצאות הכי טובות
"סדר היום שלי מאוד מגוון ומושפע ממשימות לא מתוכננות הדורשת מענה מיידי אל מול חשיבה ותכנון לטווח הרחוק", היא מספרת, "אני תמיד נמצאת במתח שבין השניים וצריכה לוודא שהטווח המיידי והרחוק, מקבלים מענה הולם. סדר היום מורכב מפגישות שונות, עם גורמים שונים ורבים בארגון ואל מול הלקוחות בהם אנו דנים ובמידת הצורך מחליטים לעשות שינויים ושיפורים במוצר. לאילו לקוחות זה יגיע איך הלקוח יקבל את הערך המוסף, איך זה יעזור לנו. משתדלת לשמור על האיזון בין העבודה למשפחה ולהספיק להכניס לסדר היום שלי גם ספורט, לא תמיד זה מצליח".
מורן מוסיפה כי "אני אוהבת את הגיוון שבעבודה שלי ואת העובדה שכל יום שונה מקודמו. אני גם אוהבת את האדרנלין שבריבוי המשימות והיכולת למקבל עשייה בכל כך הרבה היבטים. עבודת הצוות ושיתוף הפעולה עם אנשים מאוד חשובים לי. התפקיד שלי הוא אמנם מקצועי אבל בסוף אני מנהלת אנשים ואחראית על רווחתם האישית, על המקצועיות והפיתוח האישי שלהם".

עוד כמה שאלות
הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת למשרד:
קפה.
תחביב?
להתאמן.
באילו אוזניות את משתמשת?
AirPods.
איפה את מנהלת את המשימות שלך?
notes בסמארטפון ובמחשב.
טמפרטורה אידאלית במזגן:
20 מעלות.
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

מלאכי גולדמן
Global Product Support Engineerהתפקיד של מלאכי כולל אחריות מלאה על הביצועים של מוצרים חדשים מהרגע שהם יוצאים ללקוח.
כבר בתור ילד רציתי לעסוק בפיזיקה יישומית - להבין מערכות טכנולוגיות מורכבות. בסופו של דבר זה מה שאנחנו עושים פה יום יום.
היה לי ברור שיש פה לאן להתפתח
מלאכי, מהנדס מכונות בהשכלתו, הצטרף לחברה לפני כשנתיים, בתור סטודנט בשנה השלישית ללימודיו. ״נחשפתי לחברה במסגרת יריד תעסוקה שהתקיים באוניברסיטה״, הוא מספר, ״היה לי ברור שיש פה לאן להתפתח ושמגייסים סטודנטים ע"מ שימשיכו וזה היה לי חשוב בבחירת מקום העבודה״.
התפקיד של מלאכי כולל אחריות מלאה על הביצועים של מוצרים חדשים מהרגע שהם יוצאים ללקוח: פתרון תקלות מכל הסוגים, הדרכת מהנדסי לקוח, שדרוגים והתקנות של מכונות בשטח. ״אף פעם לא משעמם אצלנו כי אנחנו נדרשים להבין ולהתמודד עם כל ההיבטים של ביצועי המכונה״, הוא מסביר, ״המכונות שאנחנו תומכים מורכבות ממגוון עצום של תתי מערכות – מכניקה, אלקטרוניקה, מחשוב, תוכנה, תקשורת. אנחנו צריכים ללמוד ולהבין את אופן הפעולה של כל מערכת ובהדרגה רוכשים הבנה רחבה מאד״.
במסגרת התפקיד מלאכי מבקר אצל לקוחות לא מעט, אבל מבהיר שעיקר התמיכה מתבצעת מרחוק. ״ליבת התפקיד היא תמיכה אבל יש הרבה דברים מסביב״, הוא מוסיף, ״ללמוד את המוצר לעומק, באופן תמידי, על ידי שיתוף פעולה עם אנשי הייצור והפיתוח, למשל, או להיות מעורב בשלבים מתקדמים של הפיתוח על מנת לוודא שהמוצרים מונגשים ללקוחות״.

המכונות שאנחנו תומכים מורכבות ממגוון עצום של תתי מערכות – מכניקה, אלקטרוניקה, מחשוב, תוכנה, תקשורת. באופן תמידי אנחנו צריכים ללמוד ולהבין את אופן הפעולה של כל מערכת ובהדרגה רוכשים הבנה רחבה מאד.
לפרוץ את חזית הטכנולוגיה
מלאכי מספר שהחברה נמצאת בדחיפה תמידית קדימה, כל הזמן מנסה לאתגר את עצמה טכנולוגית ועסקית: ״אנחנו לא מתעסקים בניסיון לשרוד אלא בניסיון לפרוץ את חזית הטכנולוגיה וזה מאוד מעניין להיות חלק מזה״, הוא אומר.
מעבר לפן המקצועי, גם היחס האישי לעובדים בחברה ראוי לציון, לדברי מלאכי. ״אני מרגיש שיש פה הבנה מלאה שהבית הוא מעל הכל. אף אחד לא יבוא ויגיד שצריכים דווקא אותך דווקא כשאתה בבית עם ילד חולה או באירוע משפחתי, יש פה מערכת שזוכרת מה הדבר הכי חשוב ואלו החיים האישיים״.

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלכם?
תיבת אאוטלוק לפני הכל. היכולת להבין ולהיות מובן בתכתובות מורכבות עם אנשים מכל העולם היא קריטית. כשנפח העבודה גדלה מבינים גם שחובה להשתמש ב-rules כדי לנהל את התיבה. אנחנו מתבדחים ברצינות גמורה שאפשר לעבוד במשרה מלאה רק מקריאת המיילים שאנחנו מכותבים אליהם
לאילו פודקסטים אתה מאזין?
מקצועיים או לא מקצועיים: 'חיות כיס'. אחות של אשתי בצוות הפודקאסט אז אין התלבטות. כשאין פרקים חדשים מגוון עם 'עושים היסטוריה' ו'המשחק הגדול' (גיאופוליטיקה)
האם אתה איש של בוקר או של לילה?
בוקר. הבת שלי לא משאירה לי ברירה…
ספר על מתיחה/ תעלול משרדי שעשית או שאתה זוכר:
הייתה תקופה שמחלקת בטחון מידע עברה במשרדים בצהריים והשאירה אזהרה למי שהשאיר מחשב עם דסקטופ פתוח. יום אחד חבר השאיר את שלו פתוח, אז הדפסתי דף רשמי ויפה שמודיע שהכרטיס עובד שלו חסום עד שיבצע קורסים מקוונים מסוימים בנושא בטחון מידע (קיימים באמת). נכנסתי כעבור כמה זמן ועצרתי אותו באמצע ההקשבה לקורסים. משום מה זה הצחיק אותנו מאד. כנראה שאנחנו לגמרי מתאימים ל Geektime
הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה נכנס למשרד?
עובר על המיילים של הקולגות היקרים מארה"ב. בזמן שהמיילים נטענים מצטייד בכוס של קורנפלקס עם חלב
דמויות שמעוררות בך השראה?
ספורטאי על. לראות אדם שבזכות עבודה אינסופית הגיע לפסגה בתחום שלו זה מרהיב בעיניי
משחק מחשב אהוב/ נוסטלגי?
Red Alert, Risk ימים שלמים של כיבוש יבשות ברחבי העולם
המקום הכי אהוב במשרד?
עמדת המתח בקצה הקומה. הולכים להתחזק לפני כל ארוחת צהריים
באילו אוזניות אתה משתמש?
JBL Everest 710
איפה אתה מנהל את המשימות שלך?
Sticky notes של מיקרוסופט. כשמשימה מתחילה לתפוס נפח של תזכורות היא מקבלת דף ב-OneNote
איזה חוק - כתוב או לא כתוב - קיים בעבודה (למשל לא לחמם דגים במיקרו), ואיזה חוק חסר לדעתך?
חוק שקיים: לא מזמנים ישיבה בין 12:00-13:00, ביום חמישי אוכלים יחד ארוחת בוקר או שותים בירה אחה"צ
חוק שחסר: חובת עדכון תמונה בפרופיל אאוטלוק
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

ניסים חביב
SI Volume Lines Managerאחראי על ניהול קווי האינטגרציה באפלייד
באפלייד יש קסם, משהו מיוחד באוויר, שלא ניתן להסביר במילים
מעל 20 שנה בחברה
ניסים נמצא באפלייד החל משנת 1997. במהלך השנים הוא מילא תפקידים שונים באפלייד: מהנדס אינטגרציה, ראש צוות במחלקת הייצור ומנהל קבוצת תכנון ובקרה. הוא אחראי על ניהול כל קווי האינטגרציה הרצים באפלייד, חמישה במספר, במסגרת זו הוא אחראי על צוות שבו 5 מנהלים וכ-130 מהנדסים.
בקווים אלו מתבצעים כיולים, בדיקות סופיות ומשלוחים של מכונות מולטידיספלינריות לאתרי הלקוחות באיכות גבוהה ותוך דגש על עמידה בזמנים. בטווח הארוך, המיקוד הוא בקיצור זמני האינטגרציה , שיפור האיכות, מצוינות תפעולית ופיתוח עובדים.
"האחריות שלי היא על בניה בדיקה ומשלוח המוצרים שמכניסים את ה-Revenue לחברה", אומר ניסים, "אני מנהל חמישה קווי אינטגרציה ואחראי גם על מנהלים, ראשי צוותים , ראשי תאים ומהנדסים".

“התחלתי כמהנדס אינטגרציה והתקדמתי לעמדה בכירה כי האמינו בי ונתנו לי הזדמנות. אתה מקבל במה וכלים להצלחה ומכאן - הכל תלוי רק בך, אף אחד לא יעצור אותך”
אוהב את האינטראקציה עם האנשים
יש מספר אלמנטים שניסים מאוד אוהב בתפקיד שלו; את האינטראקציה עם האנשים, את היכולת שלו להשפיע על איך שקווי הייצור ייראו וגם את האקשן שמלווה משימות חדשות. למשל, משלוח והתקנה של מכונות אצל לקוחות בזמן קצר או הטמעה של מוצר חדש בקו הייצור.
הוא מאמין שהתכונות הכי חשובות עבור מנהל בתפקיד שלו הן: יכולת קבלת החלטות ברמה יומית לצד יכולת תכנון ויצירת חזון לטווח ארוך, יחסי אנוש טובים, נחישות, אחריות ודבקות במטרה.
ומה הלאה? ובכן, ניסים משוכנע שהטוב ביותר עוד נמצא לפנינו. "השנים האחרונות ותקופת הקורונה בפרט, הוכיחו ביתר שאת כי אפלייד נמצאת בחוד החנית של של תעשיית ה-Tech", הוא אומר, "מאחר ואנחנו מטפלים בדיאגנוסטיקה של תהליכי ייצור שבבים – בכל תחום שבו תהיה פריצת דרך, ייווצר צורך במכונות של אפלייד, אם זה בתחום תשתיות העבודה מרחוק , הסלולר, המכונית האוטונומית, IOT, ועוד".

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלכם?
Share point, גאנטים, מצגות פאוור פוינט, Workday ,Excel
על אלו ספרים מקצועיים אתה ממליץ לקולגות?
לא רציונאלי ולא במקרה של דן אריאלי , הזכות לנהל של אור-לי פקר
דמויות שמעוררות בך השראה?
יצחק רבין זכרונו לברכה על יכולתו לעשות שינוי אמיתי בתוכו מלוחם לחייל בצבא השלום, ועל האומץ לשנות ולהילחם למען השלום. רב סרן רועי קליין זכרונו לברכה. קצין צה"ל שנהרג בקרב בינת ג'בייל במלחמת לבנון השנייה, לאחר שזינק על רימון יד כדי להציל את חייליו
משחק מחשב אהוב/ נוסטלגי:
פרו אבולושיין
המקום הכי אהוב במשרד:
לאחרונה עוצבו מחדש כל קומות בנין התפעול ואני ממשיך לגלות פינות חמד שכיף להגיע אליהן. האהובה עליי היא בית קפה החדש שמהווה עבורי מקום מצוין להירגע בין הישיבות.
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

ניצן טובול
System Qualification Managerהתפקיד של ניצן כולל ניהול שני צוותי עובדים העוסקים בבדיקות מערכת ובבדיקות תוכנה
יש כאן מארג של עובדים צעירים וותיקים. הדבר מאפשר הפרייה הדדית והתפתחות מתמדת של כלל העובדים.
עבודה מורכבת וצמודה עם גופי הפיתוח
התפקיד של ניצן כולל ניהול שני צוותי עובדים העוסקים בבדיקות מערכת ובבדיקות תוכנה.
"אני מנהל צוות של 5 מהנדסים ועוד 10 בודקי תוכנה", הוא אומר, "אני חושב שזה תפקיד ייחודי לחברות שעוסקות בטכנולוגיה כל כך מתקדמת ובמכונות מורכבות.
המכונות של אפלייד הן מורכבות מאוד ומכילות המון חומרה, אלגוריתמים ותוכנה – הכל בחבילה אחת שאמורה להגיע ללקוח ולאפשר לו למקסם את היכולות הטכנולוגיות שלו.
הצוות שלי עוסק בין היתר ב- System Qualification, כלומר הם בוחנים מודולים ויכולות חדשות , כיצד הם אמורים להשתלב ולתפקד במערכת השלמה, ואיפה אלו עלולים להיכשל ולהשפיע לרעה, מתוך כך מתכננים סט ניסויים המוכיחים או מפריכים האם הביצועים הנדרשים הושגו.
זאת עבודה מורכבת וצמודה עם גופי הפיתוח, שבסופו של דבר מקבלים מאיתנו את האישור שמה שהם תכננו באמת עובד".

יש כאן אנשים מוכשרים ואינטליגנטים ולכל אחד מהם עולם שלם של ידע ותחביבים. האינטראקציה המקצועית והאישית הופכת את העבודה למאתגרת וכיפית.
ראייה הנדסית ומערכתית רחבה
סדר היום של ניצן כולל פגישות, ישיבות וניהול לו"ז, צוות ומשימות.
לדעתו של ניצן התכונות הכי חשובות עבור מישהו בתפקיד שלו הן: סקרנות, ראייה הנדסית ומערכתית רחבה, יכולת ללמוד ולשלוט במגוון רחב של תחומי הנדסה, יכולת הובלה וניהול ללא סמכות.
ניצן מאוד מתחבר לגיוון האדיר שיש בתפקיד שלו, בעיקר לאתגרים המשתנים מדי יום, ובעתיד הוא מאמין שאפלייד תמשיך להוות מודל לחברה המשלבת בין חדשנות טכנולוגית והצלחה עסקית ובין עשייה חברתית ותרומה לחברה הישראלית.

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלכם?
מכונות, סימולטורים ועוד
על אלו ספרים מקצועיים אתה ממליץ לקולגות?
youtube
איזה פלייליסט אתה שומע בזמן העבודה? ואיפה אתה מוצא את המוסיקה?
Mixcloud , Sound cloud , Spotify וגם Youtube עובד שעות נוספות
סרטי חובה/ סדרות שרלוונטיים למקצוע שלך:
Planet Earth הטבע הוא המערכת המדהימה והמורכבת מכולם
הגאדג'ט שאתה הכי רוצה לקנות עכשיו:
Rane TTM57MKII mixer & Serato kit
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

סבטה פסטר שיינקופף
Algorithm Developerבמסגרת תפקידה, סבטה צריכה להבין לעומק את הבעיות והאתגרים שדורשים מענה תוך הסתכלות על התמונה הכללית.
אני מרגישה שרואים את העובד, מביאים לנו הרצאות העשרה, שבוע ספורט, שבוע מודעות לבריאות וכל זה במטרה לעזור ולהקל עלינו.
לנצל את ארגז הכלים שצברנו במהלך השנים
סבטה, בעלת שני תארים בהנדסת חשמל ומחשבים מאוניברסיטת בן גוריון, הצטרפה לחברה לפני 4 שנים בעקבות בעלה, מנהל פרויקטים באפלייד מזה 9 שנים. ״אני ממליצה לכל הזוגות לעבוד ביחד״, היא אומרת בחיוך, ״כיף להתחיל את הבוקר עם קפה משותף או לאכול צהריים יחד זה יוצר עוד זמן איכות״.
במסגרת תפקידה, סבטה צריכה להבין לעומק את הבעיות והאתגרים שדורשים מענה תוך הסתכלות על התמונה הכללית (״כדי להבין את רמת המורכבות, לזהות את נקודות התורפה וכן הלאה״, היא מחדדת). בשלב הבא היא צריכה לייצר פיתרון. ״פה אנחנו המפתחים יכולים לנצל את ארגז הכלים שצברנו במהלך השנים ולהציע פתרון אופטימאלי״.
"קבוצת הפיתוח שבה אני עובדת מתמקדת במתן פתרונות בתחומים שנחשבים היום בין החמים בהייטק: computer vision , machine learning ו deep learning. אני נורא נהנית במיוחד כשזה משלב אנשים איכותיים ומקצועיים ביותר".
סבטה מספרת שאפלייד מטיריאלס מקפידה להקשיב לעובדים ולרצונות שלהם, גם בתחום האישי וגם בתחום המקצועי: קורסים מקצועיים להעשרה, meetups, ועידוד העובדים להשקיע בפרויקטים אישיים, כמו גם האקטונים שמאורגנים כאן מידי שנה.

מלבד ההובלה הטכנולוגית בתחומנו, בשנים האחרונות אנחנו מציגים בכנסים מפרסמים פטנטים בכל התחומים ומובילים מחקר משמעותי.
אנחנו בונות פלטפורמה שיתופית
מעבר לתפקידה הרשמי, סבטה היא בין המובילות של קבוצת ה-Parenthood בפורום הנשים (WPDN) של החברה. היא מובילה את הקבוצה בהתנדבות ומעידה שהיא שואבת מהעיסוק הזה סיפוק רב. ״המטרה של הפורום היא לבנות קהילה של נשים במטרה לענות על הצרכים שלנו כדי שנוכל להתפתח בקריירה.״, מסבירה סבטה.
״אני מובילה את קבוצת ה-Parenthood המאגדת נשים בהריון ובחופשת לידה שנמצאות במקום הרגיש הזה של פיתוח קריירה במקביל לפיתוח המשפחה. אנחנו מארגנות מפגשים ביחד עם התינוקות בזמן חופשת הלידה, הרצאות העשרה בתחום ההורות ובתחומים המקצועיים ועוד״, היא מפרטת. ״הנשים מגיעות לפה, נשארות רלוונטיות, פוגשות את הקולגות ויוצרות קשרים עם נשים אחרות שנמצאות באותו שלב בחיים, זה יוצר אווירה נעימה ותחושת שייכות״.

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלכם?
Python, Matlab
לאילו פודקסטים את מאזינה? מקצועיים או לא מקצועיים:
התמזל מזלי אני גרה קרוב לעבודה ובתור אימא לקטנים אין לי הרבה זמן, אבל לאחרונה גיליתי את הפודקאסטים של: Cassie Kozyrkov- , Artificial Intelligence- Lex Fridman (MIT)
בגדר MUST לכולם לא רק למפתחים
איזה פלייליסט את שומעת בזמן העבודה? ואיפה את מוצאת את המוסיקה?
Spotify, הפלייליסט לגמרי תלוי במצב רוח. בתקופה האחרונה נתן גושן מעביר לי את הזמן בדרך לעבודה
האם את אישה של בוקר או של לילה?
בוקר
הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת למשרד?
קפה בארומה
דמויות שמעוררות בך השראה?
בעיקר נשים שהצליחו לשלב בית, משפחה וקריירה מפוארת (פרופ' באקדמיה, מנהלות בכירות בתעשייה), אנשים שיודעים להנגיש נושאים מסובכים בצורה אינטואיטיבית וברורה
האתר הראשון שאת נכנסת אליו בבוקר?
Outlook
iOS או אנדרואיד?
כרגע יש לי iOS אבל אני לגמרי מתחברת יותר ל אנדרואיד , אין על הגמישות שלו
הגאדג'ט שאת הכי רוצה לקנות עכשיו?
גאדג'ט פחות , יותר בגדים או צעצועים לילדים
משחק מחשב אהוב/ נוסטלגי ?
Sims ,Age Of Empire פעם, היום ממש אין לי זמן למשחקי מחשב
תחביב?
ספורט, אימונים פונקציונליים, פילאטיס, מדי פעם נזכרת בימי הפסנתר ומנסה לחזור לנגן
המקום הכי אהוב במשרד?
הקיוביק המעוצב שלי
באילו אוזניות את משתמשת?
BOSE עם סינון רעשים במשרד
איפה את מנהלת את המשימות שלך?
Sticky notes
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

עדי ארדניס
Software Managerהתפקיד שלה מגוון והוא כולל עבודה שוטפת מול גורמים בחו"ל, פיתוח וניהול משימות חדשות וגם מתן תמיכה ללקוחות
מבחינה מקצועית יש כאן הזדמנות מדהימה, אפלייד עוברת כרגע כל מיני שינויים טכנולוגיים מרתקים וזה כיף להיות חלק מזה ולראות את זה קורה.
נהנית מההוויי הכללי
מה שעדי הכי אוהבת בעבודה באפלייד זה קודם כל את האתגר – גם מבחינה ניהולית וגם מבחינת פיתוח וכתיבת קוד.
מעבר לזה, היא משתפת שהיא נהנית גם מהאנשים שעובדים איתה וגם מההוויי הכללי שיש באפלייד. "לדעתי מה שהופך את החברה לייחודית זה קודם כל האתגר הטכנולוגי. החברה עברה לא מזמן שינוי גדול מבחינת הפיתוח, אנחנו עוברים לטכנולוגיות חדשות, ואני מאוד אוהבת את האתגר שטמון בזה".
כאמא לשני ילדים קטנים, עדי משתפת שיש המון התחשבות בשעות העבודה שלה – וזה לא הכל: "יש בקיץ קייטנה לילדים, פעם בחודש הקרנת סרט לילדים, יש סדנאות והפעלות כיפיות בחגים וזה המון מבחינתי", היא אומרת.

אני אמא לשני בנים ואני גם זוכה לראות אותם בשעות נורמליות.
עובדים בספרינטים של שלושה שבועות
עדי הצטרפה לחברה לפני כשש שנים ויש לה תואר ראשון במתמטיקה עם התמחות בביואינפורמטיקה.
התפקיד שלה מגוון והוא כולל עבודה שוטפת מול גורמים בחו"ל, פיתוח וניהול משימות חדשות וגם מתן תמיכה ללקוחות. "בגדול, התפקיד שלי כולל עבודה מול צוותים בהודו ובארץ, גיוס אנשים, כתיבת קוד וגם Design של פרויקטים חדשים", היא משתפת, "סדר היום שלי דינמי אבל זה תלוי בתקופה.
לאחרונה עברנו לעבוד לפי מתודולוגיות אג'ייל, ועכשיו אנחנו עובדים בספרינטים של שלושה שבועות ויש לנו Dailys, כך שבגדול אפשר לומר שרוב היום אני בפגישות ובתכנונים של פרויקטים ולו"ז ומדי פעם אני גם כותבת קוד".

עוד כמה שאלות
מהם כלי העבודה שלך?
Java, git, rest API
איזה פלייליסט את שומעת בזמן העבודה?
גלגל"צ
הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת למשרד:
שותה קפה בארומה
משחק מחשב אהוב:
candy crush
איפה את מנהלת את המשימות שלך?
פתקים מגניבים של sticky notes
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.
המשרדים שלנו










































0/0
שלל שירותים לעובדים
המרכז ברחובות מתפרש על פני שלושה מבנים סמוכים זה לזה. המשרדים כוללים חללי עבודה משותפים, משרדים אישיים, חדרי ישיבות וחלל ענק וייעודי (Cleanroom) לייצור המערכות. מעבר לחללי העבודה, יש גם חדר אוכל מרווח ומתקנים ייעודיים שונים לרווחת העובדים, כמו חדר כושר ומרכז לפעילויות ספורט (יוגה, ספינינג, פילאטיס ועוד) וכן שלל שירותים לעובדים, כמו ירידי מוצרים בהנחות מיוחדות ימי כיף ופעילויות גיבוש שונות: מפעילויות העשרה, הדרכות וקורסים ועד לפעילויות עם המשפחה כמו הצגות, אירועים בחגים, טיולי משפחות ואף קייטנות קיץ לילדי העובדים בתוך הקמפוס.

אני אוהב את היכולת שיש לי להשפיע על שביעות רצון הלקוחות של אפלייד לצד השפעה על מצוינות תפעולית ועל איך שקווי הייצור ייראו בעתיד, ומעבר לכך – על ההתפתחות האישית והמקצועית של המהנדסים בקווים.
יש לי המון אחריות על הכתפיים וכשאני מצליח להתמודד עם האתגרים האלה זאת הרגשה נפלאה של סיפוק
עקרונות הנתינה והתרומה לקהילה
אחד מהמקומות הייחודיים שתוכלו למצוא באפלייד הוא סניף של ארומה שהחברה מפעילה בתוך אחד מהמבנים שלה. הסניף, שפועל ללא מטרות רווח, מעסיק בני נוער שברובם נשרו ממערכת החינוך הפורמלית ומעניק להם הזדמנות אמיתית להשתלב בשוק העבודה, לצד תמיכה וסיוע. המחירים בסניף זולים משמעותית ממחירי ארומה בשאר הסניפים, כך שעובדי החברה נהנים מקפה במחירים נוחים ובאותו זמן תורמים לתעסוקה והתפתחות של בני נוער.
הסניף של ארומה הוא רק ביטוי אחד לעקרונות הנתינה והתרומה לקהילה שאפלייד ישראל חרתה על דגלה. החברה שותפה בעשרות פרויקטים קהילתיים, המתמקדים בתחומי החינוך המדעי-טכנולוגי ובתמיכה בעמותות ואוכלוסיות מוחלשות, בעיקר באזור רחובות. עובדי החברה לוקחים חלק פעיל בפעילויות התנדבותיות ובפרויקטים שונים למען הקהילה.
האווירה הכללית כאן פשוט מעולה. יש לי צוות כיפי שזה פלוס גדול, ובשורה התחתונה - אני מגיע בכל יום ראשון עם חיוך לעבודה
אנחנו נמצאים פה:
אופנהיימר/ברגמן, רחובות
הטבות












0/0
משרות פתוחות
אין משרות.. תרקדו!