
Deloitte היא פירמת הייעוץ וראיית החשבון הגדולה והמובילה בעולם
















להשאיר חותם משמעותי
Deloitte היא פירמת הייעוץ וראיית החשבון הגדולה והמובילה בעולם. בישראל היא מספקת שירותי ביקורת, מס, ניהול סיכונים, ייעוץ כלכלי-פיננסי וייעוץ ניהולי – בתחומי אסטרטגיה, תפעול, טכנולוגיה, סייבר, ניהול ידע והון אנושי. אנו משרתים לקוחות רבים, קטנים כגדולים, בכל ענפי המשק ומערך הייעוץ שלנו הוא המגוון ביותר בישראל.
כחלק מפירמה גלובלית המעניקה שירותים לכ-90% מהחברות ברשימת Fortune Global 500 באמצעות יותר מ-330,000 עובדות ועובדים הפרוסים ביותר מ-150 מדינות ברחבי העולם, אנחנו עובדים על פי מתודות וסטנדרטים בינלאומיים המאפשרים ללקוחותינו ליהנות ממערכת קשרים ענפה, שיטות עבודה אחידות ובסיסי ידע מקיפים.
ב-Deloitte ישראל עובדים כ-1,700 עובדות ועובדים, המגיעים ממגוון דיסציפלינות, ובהן מנהל עסקים, מדעי המחשב ומערכות מידע, כלכלה, סטטיסטיקה, משפטים, תעשייה וניהול, חקר ביצועים, ראיית חשבון, פסיכולוגיה, ייעוץ ארגוני ועוד. זה שנים שאנשינו מסייעים למנהלות ומנהלים בארגונים שונים להתמודד עם האתגרים העסקיים הכי משמעותיים שלהם.
הייעוד שלנו הוא להשאיר חותם משמעותי על לקוחותינו, על אנשינו ועל הקהילה והסביבה בהן אנו פועלים. אנו מאמינים שהחותם שלנו נמדד אך ורק על פי הערך שאנו מייצרים עבור כל אלה.

ב-Deloitte ישראל עובדים כ-1,700 עובדות ועובדים, המסייעים למנהלות ומנהלים בארגונים שונים להתמודד עם האתגרים העסקיים הכי משמעותיים שלהם
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

ברכי צוקרבר
מנהלת צוות לקוחות ופרויקטים, Deloitte Analyticsאחראית על פיתוח java/java script, בנייה ותכנון תהליכי ETL, יצירת קובצי מחקר והשתלבות בפרויקטים מחקריים
יחס הפירמה לעובדים הוא מכבד וסובלני כלפי כולם, למשל כשומרת כשרות תמיד מקפידים להתחשב בי. בנוסף, מאפשרים פה גמישות בשעות העבודה וצבירת ידע וניסיון בתחום
חשיפה לעולמות התוכן המגוונים של הלקוחות
ברכי צוקרבר, בת 27 בסך הכל, עובדת בפירמה כבר חמש שנים. בהשכלתה היא מהנדסת תוכנה, וכשהגיעה ל-Deloitte היא התחילה כ-Data Engineer. היום היא מנהלת צוות לקוחות ופרויקטים ב-Deliotte Analytics, בדגש על פתרונות טכנולוגיים ואנליטיים.
התפקיד הנוכחי שלה כולל פיתוח java/java script, בנייה ותכנון תהליכי ETL, יצירת קובצי מחקר והשתלבות בפרויקטים מחקריים כגון אנומליות. "החלק האהוב עליי בעבודה הוא החשיפה לעולמות התוכן המגוונים של הלקוחות, הגדרת צרכים עסקיים ומתן פתרונות באמצעות הדאטה", היא מספרת.
ברכי מאמינה ששתי התכונות הכי חשובות בתפקיד שלה הן יכולות ניהוליות וחשיבה אנליטית. "אני רואה את עצמי מתפתחת בשלושה רבדים", היא אומרת, "מקצועי, עסקי וניהולי – צוות, פרויקטים וניהול לקוח".
כשהיא חושבת על עתיד הפירמה, הוא לגמרי צבוע בוורוד. "Data Analytics נמצא בכל מקום, והוא רכיב מרכזי בכל התנהלות של ארגון", היא מסבירה מדוע שירותי החברה ימשיכו להיות מבוקשים. "מעבר למבנה הכולל גרעין של פעילות מקצועית ומעטפת עסקית ייעוצית, הצורה הטובה ביותר להשתמש ולהשמיש את המומחיות שלנו היא דרך המעטפת העסקית".
אני רואה את עצמי מתפתחת בשלושה רבדים: מקצועי, עסקי וניהולי - צוות, פרויקטים וניהול לקוח
לוקחת חלק בפרויקטים משמעותיים
במהלך העבודה שלה נהנית ברכי מחשיפה לעולמות מקצועיים טכנולוגיים רבים וחדשנות בעולמות הדאטה והמחקר, מה שהופך את Deliotte למקום עבודה מפרה במיוחד. אבל זה לא רק זה: "יחס הפירמה לעובדים הוא מכבד וסובלני כלפי כולם, יש פה גיוון והכללה. כשומרת כשרות, תמיד מקפידים להתחשב בי", היא מספרת. "מאפשרים פה גם גמישות בשעות העבודה וצבירת ידע וניסיון בתחום".
חוץ מזה שהיא ממש אוהבת את העבודה שלה, מה שמשאיר אותה ב-Deliotte הוא האנשים, ולכן לא מפתיע שהעבודה מהבית בתקופת הקורונה הייתה לה קשוחה בהתחלה. "אני אמא לשתי בנות בגילים מאתגרים, אבל התרגלנו ולמדנו לאזן את הימים והשעות, לנצל את האופציה ואפילו לאהוב ולרצות להמשיך לעבוד ככה לפעמים", היא משתפת.
כדי להקל על העובדים, הפירמה סיפקה להם תקציב לקניית ציוד משרדי לבית. "אני התחדשתי במסך מחשב שווה", מספרת ברכי. "בנוסף, הקפידו על שיחות שבועיות עם המנהלים".
בילדותה חלמה ברכי לעבוד בעבודה שתורמת לחברה הישראלית, "ואכן יום יום אני זוכה לקחת חלק בפרויקטים משמעותיים ותורמים, במיוחד בימים אלה, כמו מתן ייעוץ ועזרה בקבלת החלטות למשרדים ממשלתיים על סמך דאטה".


עוד כמה שאלות
Sql ופייתון (jupyter)
גם וגם למען האמת. אני אוהבת לקום מוקדם ולישון ולעבוד עד מאוחר, לנצל את הזמן
קפה חזק לצד שיחת בוקר עם קולגות מול נוף הים
חדשות – להתעדכן במצב הקורונה, סגרים וכו'
אנדרואיד
לצבור חוויות עם הבנות שלי וכמובן שופינג
Jabra75T – מומלץ
teams
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

גיא גולדשטיין
מיישם SAP בפרקטיקת הטכנולוגיהאחראי על יישום פרויקטים לחברות מובילות במשק, הכולל בחינת תהליכים עסקיים, ניתוח והבנת הדרישות מבחינת מערכות המידע של הארגון וקסטומיזציה והתאמת מערכת ה-ERP של SAP לפי צורכי החברה
האסטרטגיה של Deloitte היא לבחור את התחומים שיש להם הכי הרבה פוטנציאל, ללמוד ולפתח אותם. אנחנו רוצים להיות פרקטיקת ה-SAP המובילה בישראל
מתווך בין התהליכים העסקיים של הלקוח לבין יכולות המערכת
"אני יכול לדבר על המתנות בחגים, פעולות ההעשרה והקורסים המקצועיים", פותח גיא גולדשטיין, "אבל הדבר שהכי נוגע בי ב-Deloitte הוא האמון שהמנהלים שלי נותנים בי. הם סומכים עליי שאני אעשה את העבודה שלי על הצד המקצועי ביותר והנכון ביותר ללקוח – וגם לערכי הפירמה".
גיא, בן 34, נמצא בפירמה ארבעה חודשים וכבר ממליץ לחברים שלו להצטרף. "שמעתי שב-Deloitte ישראל מקימים פרקטיקת SAP ובוחרים את העובדים החדשים בפינצטה, אז כמובן שמאוד רציתי להיות חלק מזה", הוא מספר, "נותנים פה אפשרות להתקדם ולצמוח, להכיר תחומים חדשים ומלאי פוטנציאל, להיות חלק מפירמה מובילה ויציבה ואחד הדברים שהכי משכו אותי למשרה – להיות חלק מהקמת הפרקטיקה של SAP ב-Deloitte ישראל".
פרקטיקת ה-SAP יחסית חדשה ב-Deloitte ישראל, וגיא מקבל תמיכה מהגלובל של Deloitte. אני נמצא בתהליכי גיוס של העובד הראשון שלי, ואני מאמין שבקרוב כבר יהיו עובדות ועובדים נוספים תחתיי. אנחנו שואפים גבוה בפרויקטים ובצוות", הוא מספר.
במסגרת תפקידו גיא מיישם פרויקטים לחברות מובילות במשק. "היישום כולל בחינת תהליכים עסקיים, ניתוח והבנת הדרישות מבחינת מערכות המידע של הארגון ואז קסטומיזציה למערכת ה-ERP של SAP לפי צורכי החברה", הוא מרחיב.
גיא אוהב במיוחד את האתגרים שהתפקיד מזמן – ואלה דורשים יצירתיות והבנה גדולה של יכולות המערכת אל מול דרישות הלקוח. "אנחנו תמיד מתחילים מהבנת הצרכים של הלקוח, ללא קשר למערכת", הוא אומר, "מבינים את היעדים, איך הוא עובד, למה הוא עושה כל תהליך בצורה הזאת – ואז מגיעים להתאמת הפתרון עבורו. אפשר לומר שאני מתווך בין התהליכים העסקיים של הלקוח לבין יכולות המערכת, מחליט אם ניתן ליישם את התהליך במערכת בכלים הסטנדרטיים, אם להשתמש בצוות הפיתוח או אולי בכלל לשנות את צורת העבודה של הלקוח. לדעה המקצועית שלי יש השפעה רבה על איך המוצר ייראה בסופו של דבר".
גיא צריך לחשוב מחוץ לקופסה לא מעט. "לרוב אני נדרש לחשוב על פתרונות יצירתיים כאשר יש קונפליקט בין מה שהמערכת נותנת למה שהלקוחות דורשים", הוא אומר. עוד תכונות שהתפקיד דורש הן יחסי אנוש, הבנה עסקית ויכולת ניתוח מערכות: "אני הגורם המקשר בין הלקוחות, שיכולים להיות גם בכירים בארגון, לבין הצד הטכני של התאמת המערכת או פיתוח תהליכים עסקיים. לכן אני נדרש להבין את הצד העסקי ולתרגם אותו לצד הטכני של הפיתוח".
נותנים פה אפשרות להתקדם ולצמוח, להכיר תחומים חדשים ומלאי פוטנציאל, להיות חלק מפירמה מובילה ויציבה ואחד הדברים שהכי משכו אותי למשרה - להיות חלק מהקמת הפרקטיקה של SAP ב-Deloitte ישראל
עוזר ללקוחות בחיים המקצועיים
כשגיא חושב על עתיד החברה, הוא ברור לו לגמרי. "האסטרטגיה של Deloitte היא לבחור את התחומים שיש להם הכי הרבה פוטנציאל, ללמוד ולפתח אותם. אנחנו רוצים להיות פרקטיקת ה-SAP המובילה בישראל. Deloitte היא כבר השותפה המובילה של SAP בעולם – יש לה עשרות אלפי מיישמי SAP בכל התחומים ובכל הרמות – וזה רק עניין של זמן עד שהפרקטיקה תהיה מספר אחת גם בישראל (אם זה לא קרה עדיין)".
ומה עם העתיד שלו בחברה? "מערכת ה-SAP נותנת פתרון בתחומים עסקיים רבים. הייתי רוצה לקחת תחום עסקי עם הרבה פוטנציאל ולנהל אותו – מצד אחד לשווק אותו ואת Deloitte ללקוחות, ומצד שני לנהל ולהוביל צוות המיישם פרויקטים בתחום זה".
מעבר לעבודה עצמה, הפירמה דואגת לפנק את העובדים שלה. "קילו של גלידה לכבוד יום המשפחה, צריך עוד משהו?", צוחק גיא. ההתחלה הייתה קצת קשה – מקום חדש, עבודה מרחוק והמון שאלות – וכל זה בלי הפסקות קפה עם החברים החדשים. אבל גיא מיד מצא את היתרונות – "אין פקקים וזכיתי להיות בבית עם אשתי בחופשת הלידה (זה אתגר גדול יותר לעבוד בבית עם תינוק). עכשיו, כשכבר התרגלתי לעבודה מהבית, אשמח לשמר את האפשרות הזאת לפחות חלקית. אבל עבודה עם הצוות במשרד היא עדיין חשובה ויש לה משמעות רבה".
כדי להקל על כולם התקיימו שיחות שוטפות עם הצוות בזום כמה פעמים ביום ושיחות סטטוס קבועות בלו"ז עם המנהל הישיר של גיא, כדי לוודא שהכל מתקתק. "בנוסף קיבלנו תקציב לרכישת ציוד משרדי לעבודה מהבית וכמובן מגוון כלים טכנולוגיים כדי להישאר מחוברים למשרד, לפירמה וללקוח".
גיא מעולם לא חלם על מקצוע ספציפי, אבל תמיד ידע שהוא רוצה לעזור לאנשים. "אמנם בתפקיד שלי אני לא עוזר לאנשים במובן המקובל, אבל ברגע שאני מתאים את המערכת למשתמש הקצה, אם הקלתי על אותו פקיד שבסוף ישתמש במערכת לעבודה היומיומית שלו – אז כן עזרתי לו בחיים המקצועיים שלו".


עוד כמה שאלות
לחלוטין לילה. אני שונא לקום מוקדם ומתפקד יותר טוב בלילה. עכשיו עם התינוק הראשון דרושים לי כמה ניעורים מאשתי בבוקר
יש לי פיטבול מעורב בשם מארוול, כלב עדין ואוהב. אין סיכוי להביא אותו למשרד כי הוא לא יישב בשקט במקום חדש ומסקרן (שלא לדבר על סימון טריטוריה במטבחון)
בסביבת הבדיקות הקמתי מוצר חדש ויקר מאוד – תוכניתן, ואפילו צירפתי תצלום של אחת התוכניתניות למערכת. לאחר כמה חודשים הצגנו באותה סביבה תהליך חדש לבכיר בארגון. כשרצה לראות למה העלות כל כך גבוהה הסתבר שרכש כמה תוכניתנים חדשים במחיר מופקע
קפה. כבר אמרתי שאני לא טיפוס של בוקר
זה משתנה בהתאם לסוג המשימה. אם אני נמצא בפגישת סטטוס ומקבל מטלות – מחברת. אם אני נזכר במשהו חשוב במהלך היום – אפליקציה בסלולרי. אם אני ממש באמצע העבודה ורוצה לרשום מטלות לאחר כך – שולח לעצמי מייל.
מה הטמפרטורה הנמוכה ביותר שיש לכם? אצלי ברכב המזגן עובד על קור גם בחורף. קשה לי לחשוב כשחם מדי והשותפים שלי למשרד תמיד היו צריכים למצוא פתרון יצירתי לקור (כולל לקחת מטאטא ולסגור איתו את הפתח של המזגן)
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

יורי איבנוב
ארכיטקט ראשי, Deloitte Digitalאחראי על ניהול צוות ארכיטקטורה ופיתוח ב-Deloitte Digital
היחס כאן אישי אפילו שמדובר בפירמה גדולה וגלובלית - כל עובד חשוב וההצלחה שלו זאת ההצלחה של הפירמה
לקחת ארגונים גדולים לעולם טכנולוגי חדש
יורי נמצא ב-Deloitte שלושה חודשים בלבד, אבל זה לא מורגש בכלל. "קיבלו אותי כאן כמו משפחה ואני כבר מרגיש בבית", הוא מספר ומוסיף: "היחס כאן אישי אפילו שמדובר בפירמה גדולה וגלובלית – כל עובד חשוב וההצלחה שלו זאת ההצלחה של הפירמה. יש כאן הרבה הזדמנויות ללמוד והאנשים מדהימים".
יורי, מהנדס B.Sc תקשורת ואלקטרוניקה בהשכלתו, הוא ארכיטקט ראשי. התפקיד שלו כולל ניהול צוות ארכיטקטורה ופיתוח ב-Deloitte Digital, והחלק האהוב עליו הוא "לקחת ארגונים גדולים לעולם טכנולוגי חדש".
אם אתם רוצים להיות יורי, יש שני דברים שכדאי לכם להצטייד בהם: ידע טכנולוגי רחב והיכרות מעשית עם האתגרים שארגונים מתמודדים איתם בכניסה לעולם הטכנולוגי החדש.
יורי מאמין שבשנים הקרובות הפירמה תרחיב את הפעילות שלה לתחומים טכנולוגיים נוספים, תוך חיבור גורמים נוספים בפירמה ושימוש ביכולות הגלובליות והלוקליות שלה. בדומה לתחזית שלו, כשהיה קטן חלם לטוס גבוה – "והיום הצלחתי לעלות למעלה בתחום הטכנולוגי, אך יש עוד אתגרים שאני שואף אליהם", הוא מסכם.


עוד כמה שאלות
Teams, VsCode, postman
"טכנולוגיה בעולם היברידי של דאטה"
אייטיז וניינטיז בספוטיפיי
רוק קלאסי
בהחלט לילה
יש לי כלב, אבל הוא לא בא למשרד
מכין קפה
אילון מאסק
תמיד iOS
רכב חשמלי
חברים ובירה
teams
21 מעלות
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

מעיין סיפסר
מיישמת בכירה בפרקטיקת ה-Salesforce ב-Deloitte Digitalאחראית על ליווי של פרויקטים עבור חברות גדולות במשק שרוצות לעבור תהליך של טרנספורמציה דיגיטלית
אני ממליצה לחברים שלי לעבוד פה בעקבות קצב העבודה המהיר, הדינמיות של הפרויקטים, מדיניות הדלת הפתוחה, העובדה שכולם מוכנים להקשיב ולתרום תמיד, בלי הבדל של דרג או תפקיד והאפשרויות הרבות ללמוד ולצמוח באופן אישי ומקצועי
בכל פרויקט אני מקבלת עוד אחריות ולומדת תחום חדש
מעיין בת ה-29 הצטרפה ל-Deloitte לפני שנתיים וחצי כבוגרת תואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול מהטכניון. "בזמן הקצר יחסית הזה הספקתי לקבל ניסיון בכל כך הרבה תחומים – אפיון, יישום, הדרכה, חניכת עובדים, הובלת ציר בפרויקט ועוד", היא מספרת. "זאת פירמה מדהימה שקצב העשייה וההתפתחות בה מטורף".
היא כל הזמן ממליצה לחברים לבוא לעבוד איתה ולא מתכוונת להפסיק – "זה כדאי בזכות קצב העבודה המהיר, הדינמיות של הפרויקטים, מדיניות הדלת הפתוחה, העובדה שכולם מוכנים להקשיב ולתרום תמיד, בלי הבדל של דרגה או תפקיד והאפשרויות הרבות ללמוד ולצמוח באופן אישי ומקצועי", היא אומרת.
כשהייתה סטודנטית עבדה מעיין כאנליסטית, ומיד אחרי הלימודים היא השתלבה ב-Deloitte כיועצת. "לקחתי חלק במספר פרויקטים במגזרי האנרגיה והבריאות ולאחר שנתיים התקדמתי לתפקיד של מיישמת בכירה. כיום אני משמשת כ-Scrum בפרויקט של ארגון גדול".
התפקיד שלה כולל ליווי מקצה לקצה של פרויקטים עבור חברות גדולות במשק שרוצות לעבור תהליך של טרנספורמציה דיגיטלית. "אנחנו מלווים אותן לכל אורך התהליך – מגיבוש אסטרטגיה, דרך אפיון ועיצוב חוויית משתמש הקצה ועד לפיתוח ויישום הפלטפורמה. בפרקטיקה שלי אנחנו מובילים פרויקטים המבוססים על פלטפורמת Salesforce, שהיא פלטפורמת הענן המובילה בעולם", מרחיבה מעין.
היום היא משתתפת בפרויקט אסטרטגי בארגון גדול בשוק האנרגיה: "אני מובילה את ציר האפיון (שנקרא אצלנו Discovery). ניתחנו יחד עם הארגון את דרישות הרגולציה ובנינו את הדרישות העסקיות והצרכים שלו בפתיחת שוק האנרגיה לספקים חיצוניים", היא מספרת, "על פי מתודולוגיית העבודה, הדרישות תורגמו ל-User Stories, תנאי קבלה ודיאגרמות שעל פיהן נבנה המימוש. השלב הבא הוא היישום שמחולק לספרינטים של כשלושה שבועות. הדרישות חולקו לכלל הצוות וכל אחד מאתנו יישם על גבי Salesforce או אפיין לצוות הפיתוח בתחומים שלו. כיום אנו נמצאים בשלב בדיקות היישום מקצה לקצה ומעבירים לבדיקת הארגון. לאחר מכן נעלה לסביבת הייצור ונעלה לאוויר".
ההתלהבות של מעיין מורגשת, והיא מספרת על החלק האהוב עליה בעבודה: "אני מרגישה שלקחת דרישה עסקית וליישם אותה דומה לפיצוח חידה – יכולים להיות מספר פתרונות לדרך היישום, אבל צריך למצוא את הדרך האלגנטית והמתאימה ביותר. בנוסף, אני אוהבת את הקצב המהיר של העשייה ואת העובדה שבכל פרויקט את מקבלת עוד אחריות ולומדת תחומי תוכן שונים".
מעיין מאמינה שכדי למלא את התפקיד שלה בצורה הטובה ביותר, יש צורך בשילוב בין יכולות הומניות לריאליות. "ההומניות באה לידי ביטוי באפיון, הבנת הדרישות והצרכים של הלקוח, והריאליות במידול ובכתיבת פורמולות וקטעי קוד", היא מסבירה.
לקחת דרישה עסקית וליישם אותה דומה לפיצוח חידה - יכולים להיות מספר פתרונות לדרך היישום, אבל צריך למצוא את הדרך האלגנטית והמתאימה ביותר
יחס חם לעובדים והוקרה על פעולות מיוחדות
למעיין אין תוכניות לזוז לשום מקום והיא רואה את עצמה מתפתחת בשנים הקרובות יחד עם הפירמה – בתקווה להתקדם לתפקידי מפתח. "פרקטיקת ה-Salesforce נמצאת בצמיחה, ואני בטוחה ש-Deloitte Digital תמשיך ותמצב את עצמה כמובילה בתחומה ותתרחב לתחומי דיגיטציה נוספים", היא מנבאת.
ומה חוץ מעבודה? לדבריה של מעיין, המנהלים מעניקים יחס חם לעובדים. "אנחנו מרגישים שמעריכים אותנו ואת העשייה שלנו, וזה בא לידי ביטוי בתחומי האחריות שאנחנו מקבלים יחד עם הוקרה על פעולות מיוחדות. לפני הקורונה גם היינו נוהגים לצאת אחרי העבודה יחד כל הצוות, כולל המנהלים, לפחות פעם בחודש".
מה שמשאיר אותה בעבודה הוא האפשרויות הבלתי נגמרות. מעיין מספרת שתמיד יש פרויקט חדש ומעניין שאפשר ללמוד ממנו דברים נוספים. "בפרויקט הקודם שלי התעסקתי בעולמות הבריאות ובפרויקט הנוכחי באנרגיה, ככה בכל תקופה לומדים עולמות תוכן חדשים ומיישמים פיצ'רים שונים במערכת".
בשבועות שבהם אסור היה להגיע למשרדים, מעיין הרגישה שממש חסר לה לראות את הצוות, להתייעץ, לצחוק ולאכול יחד צהריים. "לדעתי, כמו בכל דבר בחיים הכי חשוב זה האיזון והשילוב, לכן מתכונת היברידית של עבודה מספר ימים מהמשרד ובשאר מהבית יכולה להיות מעולה".
אבל ב-Deloitte הבינו את החשיבות של איזון בית-עבודה עוד לפני הקורונה, ולכן הוגדר שיום אחד בשבוע עובדים מהבית. "נפתח לנו אתר לבחירת ציוד משרדי מפנק שכל אחד קיבל הביתה, מה שעזר לייצר משרד ביתי ופינה נעימה לעבודה", היא מספרת. "בנוסף קיימנו שיחות משותפות לשיתוף טיפים לעבודה מהבית ומפגשים חודשיים בזום של כל הפרקטיקה".
ואיך אפשר בלי פינוקים? גם בזמן הקורונה הפירמה מצאה איך לתגמל את העובדים – כמו תחרות צעדים קבוצתית שהמנצחים בה זכו בשובר לחנויות ספורט, או ציוד מפנק לעבודה מהבית. "לכבוד יום המשפחה קיבלנו כל אחד קילו גלידה, שהיה מאתגר לסיים אך אפשרי לגמרי".


עוד כמה שאלות
יש לנו מערכת שפיתחנו על גבי פלטפורמת Salesforce (איך לא) לניהול הדרישות העסקיות והמשימות שלנו ושם אנחנו מנהלים את רוב העבודה. בנוסף, Teams הוא החבר הכי טוב של כולנו בתקופה הזו
"חיות כיס" של כאן, כל פעם לומדת דברים חדשים
inspector להעלאת דאטה ו-synebo לשמירת פרטי התחברות. לפני תקופה Deloitte הכירה לנו את אפליקציית המדיטציה של מיכל ינאי ומאז אני ממש משתדלת לסיים את היום במדיטציה.
יש לי פודל שהצטרף אלינו בקורונה, קוראים לו פבלו והוא אמנם לא בא איתי למשרד אבל לגמרי לוקח חלק פעיל בעבודה מהבית
זיו שילון, אדם שעבר המון והוא תמיד רואה את מחצית הכוס המלאה ואת הדרך להצליח בכל אתגר, גם כשהוא נראה בלתי אפשרי
לפני הקורונה – פילאטיס ובסופי שבוע טיולים בצפון (במיוחד כאלו שמשלבים יקבים). בקורונה גיליתי תחביב חדש – מקרמה
אנחנו עובדים בקומה 36 בעזריאלי ויש חלון עם נוף שמשקיף אל הים
לא לעשות ספוילרים לסדרות
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.

ששיאל סעדון
מוביל צוות פיתוח תוכנה בפרקטיקת ניהול ידע (KM)אחראי על ניהול תצורת פיתוח ומוצר עבור לקוחות גלובליים בארה"ב, אירופה והמזרח
כל עובד תמיד יכול לגשת או להתקשר למנהל הישיר או לשותף שמנהל את הפעילות ולקבל מיד מענה, גם אם זה לא בשעות העבודה
להשפיע על ארגונים בעלי מאות ואלפי עובדים
עוד לפני הקורונה עבדו ב-Deloitte יום אחד בשבוע מרחוק, אז ששיאל וחבריו בפירמה כבר היו מוכנים לשינוי. "אני גם רגיל לעבודה בחו"ל ולא מהמשרד רוב הזמן, ככה שמבחינתי כל עוד יש WiFi אני יכול לעבוד מכל מקום", הוא אומר.
ששיאל עובד בפירמה כבר שש שנים, ולפני שהגיע לתפקידו הנוכחי הוא היה מפתח בכיר. היום הוא אחראי על ניהול תצורת פיתוח ומוצר עבור לקוחות גלובליים בארה"ב, אירופה והמזרח תוך עמידה בלוחות זמנים מאתגרים, ניהול צוותי מוצר ופיתוח ב-Time Zones שונים, למידת טכנולוגיות חדשות והתאמת ה-Tech Stack עבור כל פרויקט.
בנוסף, מנהל ששיאל מספר פרויקטי פיתוח מורכבים במקביל תוך מימוש מתודולוגיית Agile – Scrum. התפקיד כולל גם הגדרת הצרכים העסקיים, מעורבות בפרטים בשלב ה-Design והארכיטקטורה, ביצוע Code Reviews, ניהול גרסאות, מחקר ופיתוח, הגדרת תהליכי עבודה בצוות הפיתוח ובפרויקט, מסירת המוצר וביצוע העברת ידע לצוותים הטכניים באתר הלקוח.
כמו שאפשר להבין, הצלחת שלו מלאה ולכן הוא נעזר בצוות של ארבעה מפתחים ישראלים, שלושה מפתחים מהודו ועוד אנשי צוות משתנים שמוקצים בהתאם לפרויקט.
"אני הכי אוהב את האתגר שבניהול פיתוח עבור פרויקטים גלובליים ללקוחות ממגזרים ותעשיות שונות", הוא מספר. "לכל חברה יש את ה-Pain Points והאסטרטגיה שלה, ואני לגמרי אוהב את האתגר שבמציאת הפתרון שיתאים בדיוק לדרישות הלקוח, ייתן מענה מדויק ויתכתב עם אסטרטגיית ואופי החברה שנותנים לה את השירות".
ששיאל מונה כמה תכונות חשובות שעוזרות לו במילוי התפקיד. הראשונה היא אג'יליות: "פיתוח מוצר עבור חברות וארגונים מהגדולים בעולם מצריך יכולת להתמודד עם שינויים והתאמות בתהליכי הפיתוח ברמה היומית ולהתאים את עצמנו תוך כדי תנועה למצבים חדשים", הוא מסביר.
התכונה השנייה היא סקרנות ויצירתיות, כי כל פרויקט חדש מצריך יכולת לחקור וללמוד לפחות טכנולוגיה אחת חדשה. "אנחנו תמיד רוצים שלקוחותינו יהיו בחזית הטכנולוגיה, ככה שצריך כל הזמן ללמוד ולהתעדכן בצורה מתמדת".
התכונה השלישית היא התמדה וקור רוח. המערכות שששיאל והצוות שלו מפתחים הן מורכבות, כוללות עבודה עם מספר צוותים וגורמים שונים ומשרתות ארגונים של עשרות עד מאות אלפי עובדים. כל אלה, לצד החשיפה של המערכות לשכבות הניהול העליונות באותם ארגונים, דורשים יכולת עמידה בלוחות זמנים צפופים.
אני אוהב את האתגר שבמציאת הפתרון שיתאים בדיוק לדרישות הלקוח, שייתן מענה מדויק ושיתכתב עם אסטרטגיית ואופי החברה שאנו נותנים לה שירות
חשיפה לעבודה מול תרבויות שונות בפרויקטים גלובליים
ששיאל מדגיש כי מתן ייעוץ לחברות הכי גדולות בעולם בפרויקטים אסטרטגיים כרוך בהרבה אחריות, ומצריך התמודדות עם סיטואציות ייחודיות. הוא מאמין בעבודה שלו, וצופה צמיחה משמעותית של הפירמה בעולמות הייעוץ הטכנולוגי. "כשהתחלתי לעבוד ב-Deloitte היינו שמונה אנשים בתחום ניהול הידע והיום אנחנו מתקרבים לכ-100 מסביב לעולם. Deloitte היא פירמת הייעוץ המובילה בעולם ואני מעריך שהיא תמשיך להוביל בעולמות הייעוץ ותרחיב את עולמות הייעוץ הטכנולוגי".
הוא מתאר סביבת עבודה מתגמלת ומאתגרת, המזמנת צירי התפתחות אישית ומקצועית המותאמים לעובדים. "כולם תמיד בגובה העיניים, יש אווירה משפחתית למרות שזאת פירמה די גדולה והאווירה תמיד טובה וכיפית. זה בא לידי ביטוי בזה שכל עובד תמיד יכול לגשת או להתקשר למנהל או למנהלת הישירים או לשותף שמנהל את הפעילות ולקבל מיד מענה, גם אם זה לא בשעות העבודה. זה בא לידי ביטוי גם בתקופת הקורונה כש-Deloitte לא פיטרה או הוציאה לחל"ת עובדים", הוא מספר ומוסיף: "אני נהנה גם מחשיפה לעבודה מול תרבויות שונות בפרויקטים גלובליים ולמידה מתמדת של טכנולוגיות חדשות ורכישת כלים רלוונטיים".
קל להבין מה משאיר אותו בפירמה אחרי שש שנים, אבל ששיאל שמח להרחיב: "אני אוהב בעיקר את העבודה עם האנשים ואת העניין ואתגר בפיתוח מערכות ניהול ידע בהתאמה אישית לחברות הכי גדולות בעולם ולתרבויות שונות. והכי כיף שיש לי את האופציה לייצר השפעה כזו גדולה בחברות האלה. זה Priceless".
חוץ מהעבודה והאנשים, ששיאל מספר כי הפירמה לא חוסכת גם בגזרת הפינוקים. "יש כל הזמן הרצאות אורח מעניינות או הופעות בזום, יש הרבה תחרויות שמערבות את העבודה מרחוק עם פרסים שווים, יש גמולי שיווק על 'חבר מביא חבר' ומתנות ממש שוות בחגים. וזה עוד עם המגבלות של הקורונה – לפני כן היו לנו הרבה ימי כיף ופעילויות, האחרונה בהם הייתה יומיים במלון בים המלח עם הופעות בטבע".


עוד כמה שאלות
Azure DevOps, Jira, React, Angular, VueJS, .Net Core, .Net Framework, Elasticsearch, O365 Development, Azure, AWS, PowerShell
בדרך כלל מגדיר Station על אחד השירים ב-Apple Music
הכי בוקר
ברור! טוקיו – צ'או צ'אוית בת 9 חודשים, היא באה איתי לכל מקום
עובר על מיילים
iOS
AirPods Pro
האנשים שלנו
אלו האנשים שלנו, שהפכו את הכל לטוב יותר, יפה יותר.
המשרדים שלנו








תרבות ארגונית שמכילה ומאמצת גיוון
משרדינו הראשיים ממוקמים במרכז תל אביב, בקומות הגבוהות של מגדלי עזריאלי, שם כולם נהנים מנוף מרהיב לעיר כולה. לפירמה ארבעה משרדים נוספים הנמצאים בחיפה, נצרת, ירושלים ואילת.
Deloitte ישראל מתנהלת על פי מודל עבודה היברידי, המשלב שלושה ימי עבודה מהמשרד ושני ימי עבודה מרחוק. סביבת העבודה הגמישה (hoteling) שלפיה אנחנו עובדים מאפשרת לעובדינו, באמצעות פלטפורמה טכנולוגית, לבחור מאיזה מקום במשרד הם רוצים לעבוד וכך גם לייצר לעצמם work-life-fit.
אנו ב-Deloitte מאמינים כי גיוון והכללה בקרב אנשינו הם מרכיבים קריטיים בהצלחה שלנו, ולכן אנו מטפחים תרבות ארגונית שמכילה ומאמצת גיוון על כל צורותיו.

Deloitte ישראל מתנהלת על פי מודל עבודה היברידי, המשלב שלושה ימי עבודה מהמשרד ושני ימי עבודה מרחוק
אנחנו נמצאים פה:











