• businessתחום: Delivery, Food Delivery, Internet, Marketplace
  • peopleמספר עובדים:250-500
  • access_timeשנת הקמה:2000
  • pin_dropמיקום:תל אביב יפו
  • local_offerסוג חברה:מרכז פיתוח של חברה בינלאומית

המשרדים של Just Eat-Takeaway

אנחנו עובדים ממשרדים בתל אביב

תמר אהרונוביץ

מנהלת מוצר ב-TakeawayPay

רועי מימון

Team Lead Data & Analytics

ליאת קקון

Team Lead Takeaway POS

נועה ברבר סומך

Squad Lead

מרכז צומח של חברת ענק בין לאומית

מרכז הפיתוח והחדשנות בתל אביב של Just Eat-Takeaway מונה כיום כ-100 עובדים וצפוי לגדול בעשרות עובדים עד סוף השנה. הגדילה המהירה מספקת לעובדים מגוון הזדמנויות להתפתחות וצמיחה ולעובדים יש השפעה רבה על המוצר שעליו הן עובדים. 

Just Eat-Takeaway הוא מרקטפלייס של הזמנות אוכל הפועל ב-24 מדינות ברחבי העולם. החברה נסחרת בבורסות לונדון אמסטרדם וניו יורק בשווי מיליארדי יורו ומשרתת למעלה מ-90 מיליון משתמשים ו-550 אלף מסעדות. לאחרונה השלימה החברה את רכישת GrubHub שהיא מובילת שוק בתחום בארה"ב.

מחלקת הטק מתפקדת כיחידה עצמאית בתוך Just Eat-Takeaway, מה שמאפשר שמירה על תרבות סטארטאפית, מהירה, ואג'יילית.

אני אוהבת את זה שאני כל הזמן מאותגרת פה, בין אם מבחינה מקצועית, למידה, ניסוי והטמעה של טכנולוגיות חדשות ובין אם ברמה האישית, של ניהול אנשים, על כל המשמעויות שבאות עם זה

תרבות עצמאית, סטארטאפיסטית ואג'ילית

מרכז החדשנות בתל אביב נולד לפני כשנתיים וחצי במטרה לבנות מוצרים במגזר ה-B2B שישפיעו על צרכנים ומסעדות כאחד. כיום מוצרי החברה הגלובלית נבנים במרכז הפיתוח בתל אביב במטרה לשרת את היקף הפעילות העצום של Just Eat - Takeaway ולתמוך במיליוני עסקאות בכל יום, תוך התאמה תרבותית למדינות השונות.

המרכז מתפקד כיחידה עצמאית, מה שמאפשר שמירה על תרבות סטארטאפיסטית, מהירה ואג'יילית. החברה וההנהלה מאמינות ב-ownership, לימוד וחופש פעולה.

״אנחנו שייכים לחברה ששווה מיליארדים ויש לה גב יציב, ויחד עם זאת אנחנו מרכז של חדשנות ופיתוח שבו יש לעובדים מקום לניסוי וטעייה, הרבה אימפקט על תהליכים ועל המוצר״, אומרים בחברה.