• businessתחום: Hospitality, Information Services, Information Technology, Software
  • peopleמספר עובדים:50-100
  • access_timeשנת הקמה:2014
  • pin_dropמיקום:רשפון
  • local_offerסוג חברה:סטארטאפ

דנה קיסלב

Projects Manager

בתפקידה דנה אחראית על הטמעת מוצרי החברה בקרב המסעדות.

שירן חורש

Product Manager- Tabit Guest

גבע שטיינברג

Senior Frontend Developer

להעביר את המוצרים לשטח בצורה טובה

המסעדה בה דנה עבדה, הייתה מהראשונות בארץ לאמץ את הטכנולוגיה של Tabit. לפני שנתיים, כשהחברה חיפשה לגייס אנשים שמכירים את המערכת - פנו אליה. היא הצטרפה בתור מטמיעת המערכת במסעדות ועם הזמן קיבלה עוד סמכויות עד שאחרי כשנה קודמה לתפקיד מנהלת פרויקטים בתחום המשלוחים.

״אני נכנסת לעניינים אחרי שנסגרת עסקת מכירה״, היא מסבירה, ״אני הולכת למסעדה, מבינה את הצרכים של הלקוחות ומלווה אותם בכל השלבים עד לעליית המוצר״. דנה אחראית, למעשה, ״להעביר את המוצרים לשטח בצורה הכי טובה, ולגרום לכך שאנשים באמת ישתמשו בהם״. במסגרת התפקיד היא צריכה ״לחבר הרבה קצוות ולהיות בקשר עם הרבה גורמים במסעדה ובחברה״.

דנה מעידה, שהחלקים האהובים עליה ביותר בתפקיד הם האינטראקציה עם הלקוחות, ההיכרות העמוקה עם המסעדות בארץ ושיטות העבודה שלהן, ״וכמובן מבחן הטעימות במסעדה״, היא מוסיפה בחיוך.

״כל מסעדה עובדת באופן שונה לגמרי מהאחרות״, מספרת דנה. ״אני צריכה לשאול את כל השאלות הנכונות, אחרת אגיע ליום העלייה לאוויר ואגלה שמשהו לא מתאים, כך שהאתגר הגדול ביותר בעבודה הוא לאפיין את כל שיטות העבודה השונות״. 

יש פה הון אנושי מוצלח מאוד, כל אחד מהעובדים מגיע מעולם אחר, יש קומץ תל אביבי, נציגות מכרמיאל, חלק הגיעו מעולם התכנות וחלק מניהול מסעדות, זה שילוב מעניין

חומר אנושי מוצלח מאוד

העבודה עם לקוחות שהם מסעדות, מצריכה מדנה וממנהלי הפרויקטים האחרים, זמינות רבה. ״זה תחום שעובדים בו 24/7 וככה גם אנחנו בתור מנהלי פרוייקטים. לקוחות יכולים לפנות אלי בשישי שבת חג, כי ככה הם עובדים״. Tabit מפעילה כמובן מוקד תמיכה, אבל דנה מסבירה שבימים הראשונים לאחר עלייה לאוויר היא לא מפנה לקוחות למוקד אלא ״ממשיכה לעטוף ולחבק אותם״.

את אותו החיבוק, דנה מקבלת, בתורה, מהחברה. ״ניכר שאנחנו עדיין חברה קטנה, היחסים בין האנשים חמים מאוד, דואגים לנו לכל דבר, משיעורי יוגה ועד חניכה מקצועית צמודה״, היא מספרת. בתור מי שזה התפקיד הניהולי הראשון שלה, דנה מעריכה מאוד את הליווי של המנהל שלה ואת הכלים הרבים שהוא מלמד אותה.

״יש פה חומר אנושי מוצלח מאוד״, מספרת דנה. ״כל אחד מהעובדים מגיע מעולם אחר, יש קומץ תל אביבי, נציגות מכרמיאל, חלק הגיעו מעולם התכנות וחלק מניהול מסעדנות, זה שילוב מעניין. המכונה המשותף הוא שכולם מאמינים במוצר״. 

אני מביאה לפה המון לקוחות לפגישות ולהצגות וכולם נהנים מהמיקום שלנו, מהסביבה, מהמקום עצמו. מרגיע מאוד לעבוד ככה מתוך מטע זיתים

עוד כמה שאלות...

איזה פלייליסט את שומעת בזמן העבודה? ואיפה את מוצאת את המוסיקה? הפלייליסט של השזאם האחרון שלי והוא מחובר לאפל מיוזיק

ספרי על מתיחה/ תעלול משרדי שעשית או שאת זוכרת: מקפידה פעם בשבוע להתקשר למוקד תמיכה שלנו ולהתחזות ללקוחה שמתלוננת על הפסקת חשמל

סרטי חובה/ סדרות שרלוונטיים למקצוע שלך? Burnt  בראדלי קופר מנסה להשיג שני כוכבי מישלן

משחק מחשב אהוב/ נוסטלגי? SIMS

תחביב? לטוס לחו״ל ולאסוף מגבונים של מסעדות

המקום הכי אהוב במשרד? הקרוון של הפרוייקטורים

באילו אוזניות את משתמשת? איירפודס בזמן נהיגה ביטס בזמן עבודה

איפה את מנהלת את המשימות שלך? (פתקים, אפליקציה, מחברת): עובדים עם מונדיי, אבל מה שלא רשום במחברת לא רשום בראש

איזה חוק - כתוב או לא כתוב - קיים בעבודה (למשל לא לחמם דגים במיקרו), ואיזה חוק חסר לדעתך? שולחנות שמורים. הייתי מחוקקת חוק HAPPY HOUR ודווקא ליום ראשון בבוקר

איפה את אוהבת לבלות? אם אין למחרת יום עבודה אני אלך לג׳ימי הו ואם יש עבודה אני אלך לקופי בר

עובדים נוספים

ארז בן דוד

VP R&D

מאי שילר

Front-end Developer

פרננדה טוקוס

QA Analyst

איגור מקייב

Senior iOS Developer

סתיו איטר

Product Manager

משרות פתוחות ב-Tabit