• businessתחום: Hospitality, Information Services, Information Technology, Software
  • peopleמספר עובדים:50-100
  • access_timeשנת הקמה:2014
  • pin_dropמיקום:רשפון
  • local_offerסוג חברה:סטארטאפ

סתיו איטר

Product Manager

סתיו אחראית על המוצרים המותאמים ללקוחות הקצה כגון אפליקציות משלוחים, קיוסק בשירות עצמי. אחראית על אפיון, קשר מול הלקוחות וניתוח השוק.

דנה קיסלב

Projects Manager

איגור מקייב

Senior iOS Developer

אוהבת שרעיונות בסוף הופכים למציאות

סתיו, בוגרת תואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול, הצטרפה לחברה לפני כשנתיים. ״עבדתי הרבה שנים בזאפה בתל אביב״, מספרת סתיו, ״כשסיימתי את התואר והתחלתי לחפש עבודה אחרת, בדיוק התחלנו לעבוד עם טאביט. ראיתי כמה התוכנה יעילה, מטורפת ושונה ואמרתי מגניב. בעצם הגעתי מהצד של המשתמשים״.

סתיו זומנה לראיון, וכשהגיעה למטע הזיתים בו שוכנים המשרדים, נשבתה באווירה השלווה. ״כשמגיעים לפה קשה להתעלם מהסביבה והקסם״, היא אומרת, ״אין שני למיקום הפסטורלי של החברה, במיוחד בעולם המשוגע של ההייטק והסטארטאפים״.

התפקיד שלה כולל אפיון מוצר ו-QA. ״המערכת ענקית ויש הרבה מוצרים. אני אחראית על מערך המשלוחים״, מסבירה סתיו. ״אני מקבלת דרישות מהשטח, מגדירה סדר עדיפויות, מבינה מה יידרש על מנת לפתח את הבקשות או לתקן את הבאגים, מאפיינת מה שצריך ומעבירה לפיתוח״.

״הדברים אצלנו לא מתנהלים דרך מערכת, אנחנו מדברים אחד עם השני״, חשוב לה להבהיר. החלק האהוב עליה ביותר בתפקיד הוא, לדבריה, האפיון. ״אני אוהבת שרעיונות בסוף הופכים למציאות. צריך לפתוח את הראש, זה דורש חשיבה מחוץ לקופסה במטרה להביא דברים קצת יותר מעניינים. אבל צריך להתחשב במה שאנחנו יכולים לעשות מבחינה טכנולוגית ומבחינת משאבים״.

כשמגיעים לפה קשה להתעלם מהסביבה והקסם. אין שני למיקום הפסטורלי של החברה, במיוחד בעולם המשוגע של ההייטק והסטארטפים

Video Preview

שם החברה כבר מבוסס יחסית בעולם המסעדנים, ואנחנו רגע לפני הפריצה גם עבור משתמשי הקצה. יש אינספור תחומים שאנחנו נוגעים בהם, וככל שעובר הזמן היריעה רק מתרחבת

להביא מהבית את האהבה והחיבור לתחום

התכונה החשובה ביותר לצורך מילוי תפקידה של סתיו היא, לדבריה, צמא לידע. ״ככל שמנהל המוצר יבין יותר לעומק איך עובדת המערכת, מהבחינה הטכנית, המעשית והעסקית, ויבין מה הדרישות בשטח, כך הוא יוכל להתאים את המוצר בצורה הטובה ביותר ללקוח״, היא מסבירה.

 ״אני מרגישה שעל הצוות שלי יש המון אחריות, נותנים לנו את המושכות לידיים ומצפים שנספק את הסחורה״, אומרת סתיו. ״עבורי, ניהול כזה הוא הדרך המתאימה, כשצריך - תמיד יש פה הכוונה ויש את מי לשאול״.

סתיו מספרת שהאווירה בחברה מאוד משפחתית, נטולת דיסטנס ופורמליות מיותרת. ״המנכ״ל שלנו מאוד מעורב בתהליכים שקורים, הוא מכיר פרויקטים גדולים שאני עושה ומלווה את ההתקדמות״, מספרת סתיו. לצד המנכ״ל ישנה דמות דומיננטית נוספת, מנהלת ה-HR, איריס, שמתפקדת כאמא של החברה והעובדים. ״היא דואגת לנו להכל״, אומרת סתיו, ״מהצרכים הבסיסיים שלנו כעובדים, לפינוקים ואירועי חברה ועד לשיחות אישיות״.

ההצטרפות לחברה מומלצת לפי סתיו, בעיקר לאנשים שנהנים ממסעדות ומטכנולוגיה. ״חשוב מאוד לאהוב מסעדות ולדעת מה התחום רוצה. את החלק הטכני יותר קל ללמד, אבל את האהבה והחיבור לתחום המסעדנות צריך להביא איתכם מהבית״.

עוד כמה שאלות...

מהם כלי העבודה שלכם? (למפתחים: ספריות, תוכנות, קוד פתוח, קוד סגור; למנהלי מוצר: כלים לניהול משימות, כלים לתקשורת בין מחלקות שונות וכו'): עובדים מול הפיתוח בJIRA. מול מחלקת הפרויקטים בMonday לניהול משימות. MongoDB, SQL, office.

איזה פלייליסט את שומעת בזמן העבודה? ואיפה את מוצאת את המוסיקה? לרוב מה שspotify מחליט. אוהבת את הפרויקט the color show ועוד המלצות של הקולגה – מר זיו וטורי

איזה סגנון מוזיקלי מעדיפה לשמוע בזמן העבודה? תלוי מה אני צריכה לעשות. מעדיפה מוזיקה שאני לא מכירה בשביל משימות שאני צריכה להתרכז בהן

אילו אפליקציות/ תוספים משמשים אותך במהלך העבודה? באילו אפליקציות/ תוספים את משתמשת כדי לנוח מהעבודה? בעבודה Whatsapp web אי אפשר בלי. למנוחה מהעבודה MAKO, Instagram אבל לרוב פשוט הפסקת קפה עושה את העבודה

האם יש לך חיית מחמד? האם את נוהגת להביא אותה למשרד? 2 חתולים מתוקים. לא עוברים את הרדיוס של הבית

ספרי על מתיחה/ תעלול משרדי שעשית או שאת זוכרת: יש כל הזמן. כמו שכבר ציינתי – המקום מאוד פסטורלי. פעם עבדו עלי שנכנס סוס למשרד (האמנתי). ביום ההולדת חטפתי עוגה לפרצוף.

הדבר הראשון שאת עושה כשאת נכנסת למשרד: שמה אצבע, ועוברת על מיילים

iOS או אנדרואיד? iOS

באילו אוזניות את משתמשת? BOSE מונעות רעשי חוץ. מושלמות לאופן ספייס

איפה את מנהלת את המשימות שלך? (פתקים, אפליקציה, מחברת): לצערי אין מקום אחד מסודר. דפים, מחברת, notes במחשב, קבוצת וואטסאפ עם עצמי, טיוטות מייליים וכל מה שבא ליד

איזה חוק - כתוב או לא כתוב - קיים בעבודה (למשל לא לחמם דגים במיקרו), ואיזה חוק חסר לדעתך? חוק שחסר – אסור לאכול דברים עם ריח באופן ספייס

מה המקום שאת הכי אוהבת לצאת לאכול בו? דוק - קטן, טעים ומיוחד. (אבן גבירול, תל אביב)

עובדים נוספים

ארז בן דוד

VP R&D

מאי שילר

Front-end Developer

גבע שטיינברג

Senior Frontend Developer

פרננדה טוקוס

QA Analyst

שירן חורש

Product Manager- Tabit Guest

משרות פתוחות ב-Tabit